Новини

Інклюзія у сучасній школі: нова інтернет-конференція від «На Урок»

Українська школа йде шляхом інклюзивної освіти. Поки що ми лише на початку, тож вдається далеко не все. Нам ще необхідно створити доступний простір для всіх, забезпечити рівні умови, досягти порозуміння і, звісно, обрати найкращі методи та прийоми роботи з учнями. Але багато чого вже вдалося! І ці успіхи можуть допомогти вчителям, які тільки-но починають свій шлях в інклюзивній освіті. 

Саме тому 16 липня ми проведемо Всеукраїнську інтернет-конференцію «Інклюзивна освіта в умовах сучасної школи». Мета цієї інтернет-конференції – проаналізувати досвід педагогів, які працють в системі інклюзивної освіти, методистів та батьків дітей з особливими освітніми потребами. Разом ми окреслимо труднощі, які виникають під час роботи в інклюзивному класі, а також визначимо ефективні підходи для роботи з дітьми з ООП.

Своїм досвідом із вами ділитимуться:

  1. Тетяна Цюрмаста – «Щасливі учні – моя радість. Я – щасливий педагог (робота зі слабозорими дітьми)».
  2. Олена Казачінер – «Казкотерапія в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами».
  3. Ірина Бігус – «Партнерство в інклюзії: складові успішної роботи команди супроводу».
  4. Євгенія Груленко – «Гра як засіб розвитку мовлення дітей з РАС».
  5. Марія Унтіна.

І це ще далеко не все! Наприкінці конференції на вас чекає вже традиційна панельна дискусія, під час якої шукатимемо відповідь на складне запитання: «Інклюзія у школі: плюс чи мінус?». Будемо говорити про важливі та цікаві речі, вчитимемося працювати з дітьми з ООП і впроваджувати інклюзію. Чекаємо на вас 16 липня о 9:30, реєструйтеся

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter