Новини

Київський молодіжний центр запрошує молодь на безкоштовні консультації з профорієнтації

У березні в Київському молодіжному центрі стартують безкоштовні профорієнтаційні консультації – всі охочі матимуть змогу визначитися з майбутньою професією, відкрити в собі нові таланти та знайти своє призначення. Консультації вестиме Євгенія Колєснік – досвідчений профорієнтолог та HR-консультант.

Такі профорієнтаційні семінари будуть актуальними як для тих, хто зовсім скоро вступатиме до університету і поки що не може визначитися зі спеціальністю, так і для тих людей, які зрозуміли, що присвятили собі не тій справі, про яку мріяли. 

Учасники консультацій з профорієнтологом зможуть подивитися на себе новим, свіжим поглядом, дізнаються про 5 своїх унікальних талантів, приміряють на себе нові професії та складуть план реалізації своїх цілей.

Євгенія Колєснік, профорієнтолог та кураторка проєкту, впевнена, що завдання кожного – реалізувати свій потенціал та сильні сторони. Звісно, зробити це самостійно непросто, особливо молодій людині. Саме тому і було вірішено запустити проєкт, що допоможе молоді визначитися з майбутньою професією. Це має бути професія, яка не тільки дозволить використати всі таланти та монетизувати їх, а ще й приноситиме задоволення. Саме тому профорієнтаційні консультації спрямовані на глибоке вивчення різних сторін особистості за сучасною методикою.

Зареєструватися на консультації можна за посиланням. Консультації проходитимуть за адресою: вул.Богдана Хмельницького, 51Б.

Вік учасників: 14–35р.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter