Новини

«Кольори білого континенту»: Антарктика у Полтаві

Антарктика – далека дивовижна земля, що вражає своїми неповторними суворими пейзажами і тваринним світом. Бажаєте побачити її на власні очі? Тоді не пропустіть таку можливість! Адже фотовиставка «Кольори білого континету» продовжує свою подорож Україною. Вже відсьогодні, з 27 листопада, благодійна виставка фоторобіт кандидата біологічних наук, фотографа та учасника 27-ї та 28-ї Української антарктичної експедиції Сергія Глотова діятиме у Полтаві. А точніше - у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П.Котляревського, відділ документів із природничих та аграрних наук (вул. Небесної Сотні, 17, кімната 408).

Ця виставка розпочала свою подорож Україною у липні - тоді експозиція відкрилася в Харкові і з того часу встигла побувати в багатьох містах країни.

Експозиція знайомить глядачів з дивовижним світом Антарктики, її неповторними пейзажами, незвичними для наших очей поєднаннями кольорів, і звичайно, з її тваринним світом. Відвідувачі зможуть оглянути світлини антарктичних птахів і ссавців, які мешкають навколо української станції «Академік Вернадський», що розташована на острові Галіндез. Кілька видів пінгвінів, морські котики, леопарди і слони, льодовики та айсберги – на деякий час ви зможете зануритися у цю неймовірну атмосферу Антарктики!

Виставка триватиме з 27 листопада по 10 грудня 2023 року, вхід вільний. Ця виставка буде неймовірно цікавою як для дітей, так і для дорослих, тож не пропустіть можливість на власні очі побачити таємничу Антарктику!

Фотовиставка є частиною авторського фотопроєкту Сергія Глотова «Кольори білого континенту», спрямованого на підтримку волонтерських ініціатив для допомоги Збройним силам України та всім незламним українцям, які у часи війни відстоюють та захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Кураторкою виставки стала декан факультету природничих наук ЛНУ ім. Тараса Шевченка Наталія Мацай. До речі, Освітній проєкт «На Урок» став партнером цієї чудової фотовиставки, тож знайомимося із Антарктикою разом!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter