Новини

Міжнародний STEM-тиждень: науково-освітній підхід до будь-якого предмету

Дистанційне навчання ознаменувало початок нової шкільної епохи, відкинувши застарілу предметну систему. Цей вихор новітніх тенденцій якнайкраще вписується у науковий та освітній підхід STEM, що особливо актуальний у межах Міжнародного STEM-тижня.

STEM-заходи завжди на часі, адже наразі не вигадано іншого способу як зацікавити та одночасно закріпити знання учнями, ніж через практичне втілення теоретичного матеріалу. І актуалізувати таку освітньо-наукову методику навчання можна саме долучившись до Міжнародного STEM-тижня! Корисні та дієві поради надасть Дядюшкіна Ірина в межах вебінару «Успішний досвід підготовки, організації та проведення STEM-тижня (до Міжнародного STEM-тижня)», що відбудеться 13 квітня о 18:00.

Кому буде корисно? Учителям, психологам та навіть батькам, які зацікавлені в урізноманітненні навчання та глибшому розумінні дитиною будь-якого предмету. Окрім того, вебінар допоможе дізнатися про інтеграцію природничих наук з точними і гуманітарними та цьому контексті подолання гендерних стереотипів, соціально-емоційне навчання, і нарешті – лайфхаки та кейси щодо реалізації інтерактивних STREAM-заходів!

Долучайтеся до корисних освітніх трендів, адже критичне мислення, прикладне значення уроків та інтегроване навчання – не сучасна примха, а необхідність!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter