Новини

Стартував антикризовий онлайн EdCamp

Сьогодні стартувала п'ятиденна онлайн-(не)конференції для батьківства та вчительства «Антикризовий національний онлайн-EdCamp 2020». А це означає, що на освітян чекають п'ять днів, насичених неймовірно цікавою та корисною інформацією! 

Чого очікувати? 

  1. 5 тематичних напрямів: дистанційна освіта, освітня політика, фізичне здоров’я і психологічна стійкість, фінансові та правові виклики, педагогіка партнерства.
  2. 5 спікерських потоків: влада (нинішнє і колишнє керівництво міністерства, керівники профільного комітету Верховної Ради, освітній омбудсмен), зірки, педагоги-практики, українські та іноземні експерти).
  3. 5 звернень відомих у світі людей до українського вчительства. 
  4. 5 зіркових онлайн-сесій, які для вас проведуть Марія Єфросиніна, Ольга Руднєва, Слава Фролова, Олександр Педан, Наталія Мосейчук. А ще на заході виступатимуть Любомира Мандзій, Лілія Гриневич, Тарас Тополя, Світлана Ройз, Тетяна Стус та багато інших відомих людей.
  5. 5 ключових принципів: безкоштовність, незалежність, зацікавленість у досвіді інших, вільний вибір сесій та «ефект довгого хвоста».

Для участі в онлайн-EdCamp зареєструвалися 5 тисяч учасників та учасниць, отже буде весело!

Усі учасники отримали листи-підтвердження. Але якщо ви не встигли потрапити до лав щасливчиків, не переймайтеся – згодом усі виступи будуть доступні на YouTube.

А поки що попереду 5 неймовірних днів, що подарують безліч корисної інформації та позитивних емоцій!
 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter