2022 рік був складним роком для освіти, для вчителів та особливо – для дітей. Та попри все освітній процес триває, а учні продовжують навчатися і завзято здобувати знання. І зараз це найголовніше їхнє завдання. 

Для того, аби допомогти дітям дізнаватися нове та розширяти кругозір, Освітній проєкт «На Урок», попри війну, робить усе можливе, аби українські школярі мали можливість навчатися, отримувати нові знання та демонструвати їх, беручи участь у захопливих Всеукраїнських змаганнях. 

Саме тому протягом 2022 року ми провели 4 Всеукраїнські інтернет-олімпіади з 20 навчальних предметів та 28 пізнавальних онлайн-конкурсів, у яких взяли участь 664 196 школярів з усієї країни. 

Загалом учні пройшли олімпіади та конкурси майже 1 200 000 разів! А це означає, що діти не обмежуються однією активністю, а реєструються одразу на декілька: наприклад, обирають на олімпіаді не один предмет, а щонайменше два, або додають до олімпіади онлайн-конкурс. Дякуємо вам за те, що долучаєте учнів до наших активностей!

А просто зараз триває XVI Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Зима 2023). Діти мають чудову можливість позмагатися та перевірити якість отриманих знань, розбираючись із нестандартними завданнями з улюблених предметів. Аби кожен та кожна знайшли щось цікаве для себе, ми розробили завдання для 20 навчальних предметів:

  1. Українська мова та література.
  2. Математика.
  3. Історія.
  4. Англійська мова.
  5. Географія.
  6. Я досліджую світ.
  7. Предмети початкової школи (1-4 клас).
  8. Мистецтво.
  9. Зарубіжна література.
  10. Основи здоров’я.
  11. Інформатика.
  12. Німецька мова.
  13. Громадянська освіта.
  14. Біологія.
  15. Фізика.
  16. Правознавство.
  17. Хімія.
  18. Астрономія.
  19. Трудове навчання (дівчата).
  20. Трудове навчання (хлопці).

Реєстрація триває до 23 лютого 2023 року, тож у вас та ваших учнів ще є можливість зареєструватися та взяти участь! Завдання Олімпіади відкриються 16 лютого, діти матимуть можливість виконати їх до 23 лютого. Результати та нагороди учні отримають уже 27 лютого! 

Переможцем стане кожен – усі учасники олімпіади отримають яскраві нагороди: дипломи за I, II та III місце, або сертифікати про участь.

Сьогодні нам усім (і особливо дітям) важливо повернути відчуття впевненості, стабільності та рівноваги. І навчання може в цьому допомогти. Тож саме зараз як ніколи важливо залучати учнів до різноманітних активностей та змагань. Тримаємо освітній фронт і віримо в Перемогу!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter