Новини

«Освітня політика»: перший напрям антикризового онлайн-EdCamp

Зараз освіта як ніколи у фокусі уваги – про дистанційне навчання на карантині говорять усі. І вже зараз зрозуміло, що освітня система та освітня політика у період пост-карантину змінюватимуться та модернізуватимуться, підлаштовуватимуться під нові умови.

Якою стане наша освіти, якими ми вийдемо з періоду змін? Саме цим питанням буде присвячено перший день антикризового національного онлайн-EdCamp, який стартує вже зовсім скоро! 13 квітня – день відкриття та день напряму «Освітня політика». 

Яких рішень потреюує система освіти і на державному, і на місцевому рівнях? Яким буде навчальний процес, що буде з ЗНО та реформою Нової української школи? Як сучасна школа пройде через усі випробування 2020 року? Певні, що ці запитання хвилюють багатьох освітян та батьків учнів! І ось чудова можливість розібратися та почути такі очікувані відповіді. 

Сесії, які відбудуться 13 квітня, подарують зустрічі з чудовими експертами та експертками:

  1. Любомира Мандзій – т. в. о. міністра освіти і науки України: «5 рішень міністерства в умовах карантину».
  2. Руслан Гурак – Голова Державної служби якості освіти України.
  3. Юрій Вергун – директор департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України.
  4. Іван Юрійчук – директор департаменту акредитації та моніторингу Державної служби якості освіти України.
  5. Вікторія Мілютина – директорка Північного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України: «Фізичне здоров'я і психологічна стійкість».
  6. Тетяна Вакуленко – заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти та Василь Терещенко – начальник відділу досліджень та аналітики Українського центру оцінювання якості освіти: «Глобальна криза як стимул для глобального розвитку освіти: можливості для України».
  7. Естер Войчицькі – американська педагогиня та журналістка.
  8. Олена Северенчук – директорка з розвитку школи Ukrainian Global School: «Як організувати дистанційне навчання і лишитися в здоровому глузді / не перетворитися на лосося:)».
  9. Марія Єфросиніна – українська телеведуча, громадськая діячка, засновниця серії благодійних заходів «Charity weekend», почесна посолкиня UNFPA.

Бажаєте почути їх? Ще є час! Реєструйтеся на антикризовий онлайн-EdCamp «Тримай п'ять, освіто!» за посиланням до 12:00 10 квітня!  

Зверніть увагу: під час онлайн-EdCamp діятиме закон «Про дві ноги»: тобто учасники та учасниці можуть самі вирішити, які сесії хочуть відвідати, та на який час там затримаються. Таким чином можна без проблем «відсіює» неактуальні чи нецікаві виступи. Також під час онлайн-EdCamp можна у будь-який момент змінити веб-кімнату. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter