Новини

Перемагаємо разом: «На Урок» оголошує сезон олімпіад

Знання – сила! А щоб стати ще сильнішими, варто тренуватися. Тому «На Урок» дарує можливість усім учням України потренуватися, переконатися у власних силах і отримати нагороди. Ми оголошуємо нову Всеукраїнську інтернет-олімпіаду для учнів 1-11 класів! 

Початок нового року – чудовий час для повторення матеріалу, вивченого торік. На учнів чекає 15 захопливих олімпіад, 15 неймовірних подорожей у світ знань, 15 можливостей для розвитку! Над розробкою завдань працювали досвідчені методисти, всі завдання створені згідно з чинною програмою. Визначаємо реальний рівень знань!

Цікавість, дух змагання, мотивація до подальшого самовдосконалення – наші олімпіади просто знахідка для учнів. І кожен знайде те, що цікаве саме йому:

  1. Предмети початкової школи
  2. Українська мова і література
  3. Математика
  4. Англійська мова
  5. Трудове навчання (і для хлопців, і для дівчат)
  6. Інформатика
  7. Основи здоров’я
  8. Історія
  9. Зарубіжна література
  10. Біологія 
  11. Географія
  12. Хімія
  13. Фізика
  14. Правознавство
  15. Громадянська освіта

Усі олімпіади безкоштовні, взяти участь може кожен, головне – бажання та жага до навчання!

Реєстрація вже відкрита і триватиме до 2 листопада, тож не зволікайте та залучайте учнів. Завдання будуть відкриті 2 жовтня. Традиційно на виконання відведено 40 хвилин, працювати можна у будь-який зручний час. Зверніть увагу: цього року реєстрація не закривається до самого фінішу олімпіад, щоб усі охочі точно встигли! Дізнатися результати ви та ваші учні зможете вже 5 листопада. 

Зареєструватися можна за посиланням: https://naurok.com.ua/olimpiada. Зауважте: заявлені минулого року класи автоматично переводяться на наступний рік. 

Перемагайте разом з учнями!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter