Новини

Подарунок для вчителя

6 жовтня – особливий день. Це свято розумних, освічених, добрих, мудрих, сучасних, веселих, креативних та взагалі найкращих – свято вчителів.

В Україні офіційно наказ про святкування Дня учителя було підписано у 1994 році, і відтоді це одне з найулюбленіших професійних свят країни. І відзначають його не лише працівники освіти, а й школярі та ті, хто вже давно виріс і залишив стіни школи. 

Ми також дуже любимо це свято, а особливо наших учителів! 

Ми раді вітати освітян із цим чудовим святом та бажаємо натхнення, наснаги, впевненості у собі, розумних учнів, нових вершин та здійснення мрій! І вдалого навчального року!

А щоб він був ще і яскравим, ми підготували для вас, учителі, чудовий подарунок – календар на 2020 рік. Цей календар створено з тепла, креативу та… рецептів учительского щастя! Так-так, уже майже два роки ми працюємо для вас та збираємо рецепти вчительского щастя, якими ви з нами ділитеся. Ми дібрали найкращі з них та створили оригінальний вчительський календар. Надихайтеся та творіть! А ще обов’язково пишіть власні рецепти щастя у коментарях! 

Завантажити календар можна за посиланням.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter