Новини

«Від бандури до цимбал»: новий музичний конкурс від «На Урок»

Українське музичне мистецтво, як і культура загалом, є дуже багатим і самобутнім. Маючи тисячолітню історію, воно поєднало в собі різноманітні стилі, техніки та регіональні особливості. Саме унікальність та багатогранність української музичної культури завжди цікавили дослідників і звичайних меломанів. Та чи добре ми знаємо назви інструментів і репертуар музик, які здавна творили на українських землях? Творами яких авторів надихаються сучасні українські етно-виконавці та які давні інструменти вони використовують?

Саме для того, щоб підтримати всіх, хто цікавиться українським культурним спадком та хоче розширити свої знання про народні музичні інструменти, Освітній проект «На Урок» оголошує конкурс «Від бандури до цимбал». Взявши участь в ньому, школярі 1–11 класів зможуть не лише перевірити свої знання, а й почують та побачать цікавезні музичні інструменти.

Реєстрація для участі розпочалася 24 вересня і триватиме до 25 жовтня. Доступ до завдань уже відкрито! Діти можуть виконувати їх до 25 жовтня у будь-який зручний час. Доступ до результатів та нагород буде відкрито одразу після виконання завдань.

Зверніть увагу! Конкурс містить чимало завдань із аудіододатками. Тож перед початком роботи необхідно підготувати навушники чи музичні колонки.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter