Новини

Сергій Шкарлет: Станом на 21 березня до навчання приступило майже 3 млн учнів

Розпочався вже другий тиждень освітнього процесу після вимушених канікул, оголошених через вторгнення рф на територію України. Про це написав у своєму Telegram-каналі міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. 

Очільник МОН нагадав, що в 11-ти областях усі ЗЗСО організували освітній процес за дистанційною формою навчання: за даними департаментів освіти обласних військових адміністрацій, понад 10 тис. ЗЗСО працюють у дистанційному форматі. У понад 500 закладах загальної середньої освіти тривають канікули, а у понад 2400 школах, де безпекова ситуація залишається напруженою, освітній процес призупинено.

Станом на 21 березня 2022 року до навчання приступило майже 3 млн учнів.

Також Сергій Шкарлет зауважив, що за згодою одного з батьків діти, які були тимчасово внутрішньо переміщені, мають можливість долучитися до навчання у школі за місцем тимчасового проживання. На сьогодні до навчання долучилися вже майже 44 тисячі внутрішньо переміщених учнів. Лідером серед областей, які долучили до освітнього процесу тимчасово внутрішньо переміщених дітей, є Львівська: там вчиться майже 11 тисяч таких учнів. 

«Дякую керівникам департаментів освіти і науки ОВА та кожному освітянину за вашу нелегку, але таку важливу працю. У цей надзвичайно складний для країни час ви гідно тримаєте наш освітній фронт боротьби за майбутнє української освіти та покоління сильної, непереможної української нації!»

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter