Новини

«Школа рятівника: перша допомога»: новий важливий конкурс від «На Урок»

Як ми бачимо просто зараз, надзвичайна ситуація може трапитися будь-де та будь-коли, а отже ми завжди маємо бути готовими до того, аби відповідно зреагувати на неї. А що найважливіше? Знати правила безпечної поведінки (та дотримуватися їх!), уміти надавати першу домедичну допомогу та керувати емоціями у стресових ситуаціях. Звісно, із цими навичками не народжуються, їх можна опанувати. 

Саме для того, аби допомогти школярам отримати більше корисної інформації, ми створили новий цікавий та неймовірно важливий конкурс «Школа рятівника: перша допомога». Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям навчитися надавати першу медичну допомогу, реагувати на надзвичайні ситуації, а також навчитися правилам поведінки у стресових ситуаціях. Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • що має бути в кожній аптечці?
  • що робити у випадку пожежі?
  • як подолати панічну атаку?
  • як надати першу домедичну допомогу?
  • як діяти у випадку химічної атаки?
  • що робити у випадку повітряної тривоги?

І це, звісно, ще далеко не все. Школярі отримають багато інформації, без якої не обійтися в ці непрості часи.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 12 квітня до 12 травня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter