Новини

Система Edubuntu: організовуємо очне та дистанційне навчання

Дистанційне навчання було викликом, до того ж впоратися з ним мали не лише вчителі та учні, а навіть й оргтехніка! Так, роботу в дистанційному режимі просто неможливо організувати без неї. Так, було б набагато простіше, якщо б в усіх учасників освітнього процесу були надсучасні комп'ютери, планшети, принтери тощо. Але, на жаль, усе не так просто. але працювати треба! Тож постає питання: як оптимізувати роботу оргтехніки? Чи можливо це взагалі зробити?

Можливо! І саме про те, як це зробити, ми поговоримо на вебінарі Романа Перунова «Можливості операційної системи Edubuntu для організації очного та дистанційного навчання», який відбудеться 27 листопада о 18:00. Поговоримо про дистрибутив ОС Edubuntu, розроблений спеціально для навчання, та дізнаємося, чому він може стати нам у пригоді.

Під час вебінару розглянемо особливості встановлення Edubuntu на фізичні та віртуальні машини, дізнаємося більге про корисні для освітнього процесу застосунки та навіть навчимося клонувати ПК! Долучайтеся, буде цікаво!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter