Новини

Edutainment у школі: поєднуємо навчання та гру

Ми часто чуємо про те, що освіта потребує перезавантаження, і це дійсно так! Особливо зараз, коли світ змінюється просто з блискавичною швидкістю, а ми не встигаємо реагувати на все нове. Надто багато інформації, яку треба сприйняти. Як це зробити? Є різні методи для навчання, але один з найцікавіших – Edutainment, навчання за допомогою гри. Не варто боятися використовувати ігровий підхід, адже він не розслабляє, а навпаки пробуджує цікавість до навчання.

Саме про Edutainment як про ефективну технологію офлайн- та онлайн-освіти поговоримо під час вебінару Наталії Зими «Edutainment: практика застосування в класі та поза ним», який відбудеться 26 листопада о 18:00. Дізнаємося разом, як поєднати навчання з розвагами, та як втримати рівновагу. 

А ще неодмінно поговоримо, чи справді Edutainment потрібен українській школі, дізнаємося, чи всі ігри працюють саме так, як нам треба, розглянемо механізми мотивації та особливості реалізації освітньої мети інструментами Edutainment. буде цікаво, приєднуйтеся! 

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter