Школа

Святкуємо Гелловін: добірка матеріалів з Бібліотеки «На Урок»

Матеріали, що допоможуть підготувати оригінальний урок та організувати веселе святкування.

Гелловін – одне з найцікавіших закордонних свят, яке прижилося у нашій країні. І хоча ставлення до нього досі різне, проте багато хто святкує Гелловін. Особливо подобається це свято дітям, адже у них з’являється можливість перевтілюватися у казкових персонажів та пустувати. До того ж свято дуже оригінальне, а діти обожнюють усе незвичне.

Тож не дивно, що у багатьох школах святкування Гелловіну вже стало традицією. Якщо ви теж готуєтеся до проведення тематичних заходів (уроків чи вечірок), то вам стануть у пригоді матеріали, представлені вашими колегами у Бібліотеці «На Урок». Тут є багато цікавого!


Тема: Halloween
Автор: Чехова Анжела Юріївна
Про матеріал: Тут ви знайдете дидактичної матеріали текстової роботи на уроці на тему «Свята у Британії. Гелловін» і питання тематичної вікторини. Учні із задоволенням вивчають теми, пов’язані із святкуваннями, оскілки вони містять елементи розваг.


Тема: Традиції святкування Halloween
Автор: Церковна Олена Олександрівна
Про матеріал: Бінарний урок з англійської мови та трудового навчання для 2-го класу, під час якого учні ознайомляться з традиціями та культурою інших країн, при цьому вони навчаться створювати тематичні поробки до свята.


Тема: Halloween Party
Автор: Фролова Iрина Ігорівна
Про матеріал: Урок позакласного читання з англійської мови, під час якого учні більше дізнаються про Геловін та ознайомляться з традиціями проведення цього свята за кордоном.


Тема: Halloween web-quest
Автор: Шарикіна Алла Сергіївна
Про матеріал: Сценарій позакласного заходу з англійської мови для 10-го класу, присвячений святу Гелловін. Проводиться у формі веб-квесту з використанням мобільних телефонів з доступом до Інтернет-мережі та сайту LearningApps.org.


Тема: Halloween
Автор: Дідовець Тетяна Леонідівна
Про матеріал: Сценарій для початкової школи (4-й клас), який сприяє ознайомленню дітей з традиціями англомовних країн та мотивує школярів до вивчення іноземної мови. Захід проводиться в актовій залі з запрошенням учнів інших класів та їхніх батьків.


Тема: Extracurricular event «Day of Halloween» for 6th Grade
Автор: Ревенко Ольга Ігорівна
Про матеріал: Розробка позакласного заходу на тему «Гелловін» для активізації лексичного матеріалу, розвитку вмінь сприймання на слух та навичок усного продукування, а також розширення знань учнів про культуру країни, мову якої вони вивчають.


Тема: Hello, Halloween!
Автор: Давиденко Аліна Петрівна
Про матеріал: Позакласний захід «Hello, Halloween!». Захід проводиться англійською мовою, тому розрахований на учнів 5-7 класів, які вже оволоділи необхідною лексикою, зможуть зрозуміти мову ведучого та брати активну участь у вечорі. Втім, якщо мова ведучого буде достатньо емоційною, супроводжуватися відповідними жестами та мімікою, то це дозволить забезпечити доступність матеріалу для будь-якої вікової категорії учнів.


Тема: Halloween по-українськи або Краще на Halloween не свататись
Автор: Колеснік Лариса Вікторівна
Про матеріал: Запропонований сценарій має на меті ознайомити учнів з культурою та традиціями інших народів, зокрема країн, мови котрих вивчають школярі, показати поєднання українських традицій сватання з традиціями відзначення Гелловіну.


Тема: Halloween Party
Автор: Ярошевська Ольга Валентинівна
Про матеріал: Сценарій святкової вечірки. Розробка допоможе провести позакласний захід, під час якого учні ознайомляться з традиціями святкування Гелловіну. Невимушена атмосфера спонукає учнів використовувати англійську мову в повсякденному житті. Вчитель під час заходу виховуватиме повагу до традиційних свят інших народів, а також повагу одне до одного, формуватиме культуру спілкування, тактовність та чемність, а також прищеплюватиме вміння радіти за перемоги інших.


Тема: Let us celebrate Happy Halloween
Автор: Лисенко Інна Олександрівна
Про матеріал: Виховний захід англійською мовою для учнів 5-9 класів «Let us celebrate Happy Halloween». Має на меті ознайомити з англійськими традиціями в українському стилі, забезпечити гарний настрій та провести розважальну програму для учнів.


Як бачите,весело та цікаво провести Гелловін дуже просто! Користуйтеся матеріалами колег та завантажуйте власні!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter