Новини

У Києві пройде освітня конференція, присвячена навчанню і працевлаштуванню людей з синдромом Дауна

5-6 грудня в Києві відбудеться важлива подія – щорічна конференція ВБО «Даун Синдром», присвячена шкільній допрофесійній підготовці, працювлаштуванню та подальшому самостійному життю людей, які мають ментальну інвалідність.

Перш за все конференція буде корисною та важливою для вчителів, методистів та директорів спеціальних та загальноосвітніх шкіл, які впроваджують інклюзію. Власним досвідом роботи длитимуться спеціалісти найвищого рівня з усього світу. Серед спікерів представниці Європейської Даун Синдром Асоціації: Анна Контарді (віце-президентка Асоціації) та Кора Хальдер (членкиня ради Асоціації), фахівці з Нідерландів Хенк Бонс, Йоланда де Вріес та Арєнда Василенко-ван де Рее, а також наші українські спеціалісти: Іванна Віхтинська, Наталія Ліщук та інші.

 Гості заходу дінаються:

  • як організувати навчальний процес для дітей з синдромом Дауна;
  • як підготувати їх до самостійного життя;
  • як допомогти при працевлаштуванні;
  • як працює інклюзивна та спеціальна освіта в інших країнах.

Організатори конференції запрошують до співпраці не тільки освітянське коло, а й представників громадських організацій, що супроводжують дітей та молодь з ментальною інвалідністю. Також спілкування стане корисним і для підприємців, які вже взяли на роботу – або тільки планують це зробити – людей з ментальною інвалідністю. 

Зареєструватися на конференцію можна за посиланням. Зверніть увагу: захід безкоштовний, тож відвідати його можуть усі фахівці. Детальніше про подію можна дізнатися на фейсбук-сторінці організації ВБО «Даун Синдром».

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter