Новини

УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант НМТ з фізики

Український центр оцінювання якості освіти представив демонстраційний варіант тесту для ще одного предмета, який буде на НМТ. Тепер свої знання зможуть перевірити учні, які планують обрати третім предметом фізику.

Пройти демонстраційний варіант НМТ можна за посиланням.

Демонстраційний варіант тесту розміщено на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Тож, як зауважують в УЦОЯО, інтерфейс тестувальника трохи відрізнятиметься від того, з яким випусники працюватимуть на реальному іспиті. Але найголовніше, що кількість запитань, а також їхня структура і тривалість самого тестування лишаються незмінними. 

Тест містить 20 завдань, на виконання яких відведено 60 хвилин. Під час реального тестування випускники зможуть користуватися довідковими матеріалами (знайти їх можна за посиланням), тож і зараз виконувати завдання можна саме з їх використанням. 

Під час проходження демотесту, як і під час реального тестування, можна буде самостійно визначати порядок виконання завдань, повертатися до одного чи іншого запитання або навіть змінювати варіанти відповіді. Свої результати майбутні вступники отримають одразу по завешенню тесту.

Перед початком роботи УЦОЯО просить вступників дати відповідь на 4 запитання про себе – це допоможе центру зібрати важливу статистичну інформацію.

Також є можливість завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконати завдання, а потім звірити відповіді з правильними. 

Раніше УЦОЯО представив демонстраційні варіанти завдань з української мови, математики та історії України

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter