Новини

УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант НМТ з історії України

Українській центр оцінювання якості освіти представив демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту з історії України.

Пройти демонстраційний варіант НМТ можна за посиланням.

Демонстраційний тест розміщено на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. А тому, як наголошують в УЦОЯО, інтерфейс тестувальника дещо відрізняється від того, що буде на реальному іспиті. Утім, типи завдань, їхня структура та тривалість виконання залишаються без змін.

Тест містить 30 завдань, а для того, щоби впоратися із їх виконанням, вступники матимуть 60 хвилин. Зміст усіх завдань відповідає програмі ЗНО з історії України та включає теми, які стосують водій другої половини XVI – початку XXI століття. 

Зазначається, що як під час виконання демостраційного тестування, так і під час реального, є можливість самостійно обирати послідовність відповіді на запитання, вносити зміни до відповідей і також, якщо є потреба, повертатися до того чи іншого завдання. Результат майбутні вступники знатимуть одразу по завершенню оботи над тестом.

Перш ніж почати роботу, УЦОЯО просить вступників відповісти на 4 запитання про себе – це допоможе центру зібрати важливу статистичну інформацію.

Також є можливість завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконати завдання, а потім звірити відповіді з правильними.

Раніше УЦОЯО представив демонстраційні варіанти завдань з української мови та математики.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter