Новини

Українські вчителі почали отримувати ноутбуки від ЮНІСЕФ

Нещодавно у МОН розповіли, що ЮНІСЕФ передає українським учителям 5050 ноутбуків. Насамперед їх отримають освітяни з регіонів, які найбільше постраждали внаслідок агресії рф проти України. 

Так, 229 ноутбуків передали вчителям та педагогічним працівникам Донецької області, чиї заклади освіти були зруйновані або пошкоджені через війну. Техніку розподілили між 21 школою та 3 закладами професійної (професійно-технічної) освіти Білозерської, Добропільської, Мар’їнської, Святогірської міських та Великоновосілківської, Очеретинської селищних територіальних громад.

Найближчим часом ноутбуки також отримають освітяни Краматорської та Покровської міських територіальних громад.

Також 583 ноутбуки передали вчителям із деокупованих територій Київщини, чиї заклади освіти були зруйновані або пошкоджені через війну. Новенька техніка надійшла у 73 заклади освіти Гостомельської, Іванківської, Бучанської, Макарівської, Баришівської, Ірпінської, Великодимерської, Димерської, Калитянської, Бородянської, Поліської та Дмитрівської територіальних громад. Ноутбуки допоможуть педагогам Київщини залишатися на зв’язку з учнями та продовжувати освітній процес дистанційно.

Нагадаємо, що гуманітарна допомога від ЮНІСЕФ надходить у межах підготовки до відновлення навчання у вересні 2022 року та становить близько 2 мільйонів доларів США. Підтримка ЮНІСЕФ стала можливою завдяки фінансуванню урядів Японії, Норвегії та Ірландії.

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter