Новини

Українських вчителів запрошують взяти участь у Global Teacher Prize Ukraine

Вчителі зі всієї країни знову можуть спробувати власні сили в конкурсі Global Teacher Prize Ukraine. Подати заявку на участь у національній премії можуть як досвідчені педагоги, так і ті вчителі, які не можуть похизуватися роками досвіду роботи в школі.

Організаторі премії певні: за кожною успішною людиною стоїть вчитель, який точно вартий отримати винагороду. Основна мета конкурсу – підкреслити важливість професії вчителя та підняти її престиж. Призовий фонд також вражає: переможець національного етапу поїде на Global Education and Skills Forum 2019 в Дубай, а також отримає 250 000 гривень (минулого року грошова винагорода становила 100 000 гривень).

Обирати переможця буде поважне жюрі: голова проекту «Освіторія» Зоя Литвин, телеведуча «1+1» та куратор премії Наталія Мосейчук, ініціатор освітнього руху «EdCamp» в Україні Олександр Елькін та переможець Global Teacher Prize Ukraine 2017 Пауль Пшенічка.

Проведення премії підтримує і МОН, зокрема, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич:

«Я закликаю усіх вчителів, а особливо тих, хто не подав заявку минулого року, використати шанс на перемогу та визнання.  Ваші історії успіху можуть показати українцям, як ви змінюєте життя їх дітей, а колег надихнути на нові підходи. Новій українській школі потрібні педагоги, які підготують учнів до викликів майбутнього. До того ж участь у премії робить українських вчителів частиною міжнародної спільноти освітян, а значить дає можливість обмінюватись кращим досвідом та професійно зростати».

Подати заявку на участь можна до 15 липня, заповнивши спеціальну форму на офіційному сайті премії

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter