Новини

Визначені порогові бали ЗНО з української мови та літератури, історії, іноземних мов і біології

23 липня експертна комісія Українського центру якості освіти визначила поріг «склав/не склав» для тестів з української мови і літератури, історії України, іноземних мов, біології.

Отже, для ЗНО з української мови та літератури поріг дорівнює 22 тестовим балам. Адаптивний поріг «склав/не склав» для осіб з особливими мовними освітніми потребами було встановлено на рівні 15 тестових балів. Не склали ЗНО 22 834 особи, що становить 8,32​% від загальної кількості учасників тестування.

Також визначені бали для ЗНО з історії України. Цього року поріг «склав/не склав» дорівнюватиме 25 тестовим балам. Не вдалося подолати поріг 22 944 особам, що становить 13,19% від загальної кількості учасників тестування.

Також експертна комісія УЦОЯО визначила порогові бали для ЗНО з іноземних мов (англійської, німецької, французької та іспанської). У цьому році він для всіх склав 17 тестових балів. Не вдалося скласти ЗНО з англійської 7731 особі (7,35%) від загальної кількості учасників тестування), з німецької мови – 202 особи (11,41%), з французької мови – 31 особа (7,8%), і з іспанської мови – 13 осіб (11,3%).

Визначили і поріг «склав/не склав» для ЗНО з біології. Він становить 22 тестових бала. Не склали тест з біології 4 099 осіб, що становить 5,51​% від загальної кількості учасників тестування. 

Результати ЗНО з української мови і літератури, історії України, іноземних мов, біології за шкалами 100–200 балів і 12-бальною (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за ДПА) буде розміщено 24 липня на інформаційних сторінках учасників.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter