Новини

Всеукраїнська екоакція з висадки дерев: допомагаємо довкіллю

Здорова природа – здорова людина. І це не просто слова! Адже саме природа є джерелом життя та комфорту людства. Тож маємо про неї піклуватися! І першим кроком, який дозволить продемонструвати турботу, можете стати озеленення України. Ні для кого не є таємницеє катасрофічний стан вітчизняних лісів. Але не варто просто спостерігати! Ми маємо можливість змінити ситуацію на краще!

Саме тому Національний проєкт «Книга рекордів України» та найбільший діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу «CEO Club Ukraine» започаткували всеукраїнський проєкт «Озеленення України».

Мета проєкту – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми країни, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху українців.

Завдання проєкту – висадити 1 000 000 дерев за 1 день по всій території України. Неймовірно? Цілком реально! Особливо якщо долучитися до цієї ініціативи разом!

То що ж робити?

17 жовтня 2020 року (з 9.00 до 21.00)у межах екопроєкту «Озеленення України» планується висадити понад 1 000 000 дерев за одну добу (24 години) і тим самим встановити рекорд України! Долучитися до ініціативи можуть усі охочі! Просто посадіть дерево та надішліть фотопідтвердження організаторам, або є приєднайтеся до групового висадження дерев ініціативними групами в областях.

Покажіть своїм учням, як важливо турбуватися про природу та посадіть деревце разом із ними! Покажіть на власному прикладі, що у наших силах подбати про навколишнє середовище та допомогти Україні дихати вільно! 

Де взяти саджанці? 

Чудово, якщо вони у вас є, але якщо їх необхідно придбати, ви можете компенсувати витрачені кошти, звернувшися до автора цієї публікації. Підприємець готовий виділити гроші, за які ви з учнями зможете придбати саджанець та посадити його просто на шкільному подвір'ї! Посадивше деревце та доглядаючи за ним діти відчують себе причетними до великої справи озеленення не лише України, а й усієї планети, навчаться цінувати природу та плекати її красу. 

Умови отримання коштiв та iнструкцiю з посадки дерев ви можете дізнатися за посиланням.

Озеленюємо Україну разом!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter