Новини

Всеукраїнський конкурс до Дня Європи в Україні: долучайтеся до нової активності від «На Урок»

9 травня в Європейському Союзі відзначають День Європи – і це справжнє святкування миру та єдності на континенті. У цей день проводяться освітні заходи, присвячені Європейському Союзу, а також різноманітні культурні та творчі ініціативи. Відомі люди виступають на підтримку європейської інтеграції, відбувається вручення відзнак чи премій. 

А що ваші учні знають про Європу? Саме для того, аби допомогти школярам отримати більше корисної інформації, ми створили новий цікавий і пізнавальний конкурс до Дня Європи в Україні. Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям дізнатися більше про історію, географію, легенди, унікальні локації та видатних людей багатьох європейських країн. Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • яке місто в Європі вважається найдавнішим?
  • у чому унікальність Ересуннського мосту?
  • скільки років місту Сетеніль-де-лас-Бодегас?
  • яке місто називають столицею Європейського модернізму?
  • яка країна посідає перше місце в рейтингу найщасливіших у світі?

І це, звісно, ще далеко не все! Ми зібрали багато унікальний фактів, які допоможуть поглянути на Європу по-новому та відкрити її із неочікуваної сторони.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 9 травня до 9 липня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter