Новини

Як працюватимуть заклади освіти під час адаптивного карантину

Із 24 лютого 2021 року на всій території України встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, який передбачає окремі обмеження для закладів освіти. При цьому в регіонах, де буде встановлено «червоний» рівень, школярам чи студентам буде заборонено відвідувати заклади освіти. Утім, це обмеження не стосується спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів. Про це повідомляє МОН.

Усі зміни до правил карантину через COVID-19 відображено у постанові Кабінету Міністрів №104 від 17 лютого 2021 року. Отже, згідно з нормами, заборонено:

  • відвідувати заклади освіти здобувачами, якщо на самоізоляції через контакт із пацієнтом із підтвердженим COVID-19 перебуває більш як 50% здобувачів та персоналу закладу;
  • проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

На територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки, додатково забороняється відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter