Нарешті ми дочекалися літа, коли можна трохи відпочити та перезавантажитися. І це зовсім не привід зупинятися у підвищенні кваліфікації! Адже наші заходи проходитимуть у розслабленому темпі  –  саме для того, щоби ви відпочили з користю. 

Дочитавши статтю до кінця, ви отримаєте:

  • мотиваційний плакат для літнього пришкільного табору;
  • 4 кроки для аудиту школи;
  • 3 простих технології арттерапії. 

Як підготуватися та успішно пройти інституційний аудит закладу освіти

Досі порівнюєте інституційний аудит школи зі страшним сном? Аби позбутися зайвої тривоги, проведіть самооцінювання закладу. Так ви не тільки підготуєтеся до аудиту, а й покращите навчальний простір і шкільну атмосферу. 

На вебінарі Аліна Архіпова поділиться власним досвідом успішного інституційного аудиту. Ви отримаєте систематизовані напрацювання та готові моделі самооцінювання. Не пропустіть можливості дізнатися про цей цінний досвід!

Долучитися 7 червня о 18:00 (понеділок)

Організовуємо літній пришкільний табір. Документація та діловодство

А у вашого закладу є літній пришкільний табір? Якщо так, то вам дуже поталанило! На перший погляд здається, що організувати такий простір досить складно. Чого тільки варта документація та програмні матеріали! Втім, пришкільний табір - це неймовірно весело і цікаво. І що більше дітей, то краще!


 

Заощадьте власний час на підготовку й отримайте необхідні знання, щоби спростити організацію пришкільного табору. На вебінарі ви дізнаєтеся про документацію пришкільного табору, техніку безпеки, програму та багато іншого!

Дар’я Демчук-Маригіна доведе, що організація табору може бути не тільки простим, але й дуже захопливим процесом. Чекаємо на вас! 

Долучитися 8 червня о 18:00 (вівторок)

Арттерапія в роботі з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку

Арттерапія дозволяє висловити свої емоції та почуття за допомогою ліплення, малювання, конструювання, танців та іншої творчості. Це допомагає дитині вивільнити негатив, розслабитися та налаштуватися на засвоєння знань зі свіжою головою!

Скористайтеся цими арттерапевтичними методами:


 

Заземлення, віддзеркалення та прив’язка… Чи обмежується арттерапія цими техніками? Звісно, ні. Ірина Котляр поділиться іншими технологіями на вебінарі. Це необхідно знати кожному вчителю! 

Долучитися 11 червня о 19:00 (п’ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter