Новини

Затверджено календарний план організації та проведення Національного мультитесту

Підписано наказ, яким затверджено календарний план організації та проведення Національного мультипредметного тесту у 2022 році. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. 

Тестування проходитиме в три сесії:

  • основна: 18 липня – 10 серпня;
  • додаткова: 16–20 серпня;
  • спеціальна: 12–16 вересня.

Усі охочі, хто не мав можливості вчасно створити реєстраційну картку для участі у НМТ, ще можуть це зробити з 10 до 20 червня. А потім, у період із 8 по 12 липня, необхідно на своїй Інформаційній сторінці обов’язково підтвердити бажання складати НМТ для участі в додатковій сесії тестування.

Переважна більшість учасників тестування, які з 1 лютого до 19 квітня зареєструвалися для участі в ЗНО, братиме участь в основній сесії НМТ. А ті, хто не зможе прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової або спеціальної. Для цього учасникам потрібно подати заявку для участі у відповідній сесії тестування. Це можна буде зробити 1–10 серпня (для участі в додатковій сесії) та 1–7 вересня (для участі у спеціальній сесії).

До 12 липня 2022 року для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж інших сесій НМТ матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування до 12 серпня (додаткова сесія) і 10 вересня (спеціальна сесія).

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter