Новини

Завершується період реєстрації на додаткову сесію ЗНО

 9 червня – останній день, коли майбутні абітурієнти можуть встигнути зареєструватися на участь у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

Дата подання документів визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Зареєструватися на додатковий період тестування можуть особи, які не зареєструвалися в основний період! 

Для успішного оформлення заявки абітурієнти мають правильно обрати категорію на сторінці для реєстрації на ЗНО, створити та заповнити реєстраційну картку. Далі учасник тестування має підготувати комплект реєстраційних документів та подати його особі, що відповідає за реєстрацію у закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти). Випускники минулих років мають надіслати комплект документів до регіонального центру оцінювання якості освіти.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Комплект реєстраційних документів має містити:

  • оформлену реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися»;
  • заяву для участі в додатковій сесії;
  • засвідчену копію паспорта громадянина України;
  • засвідчену копію документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років).
  • за потреби інші документи (медичний висновок про створення особливих умов для проходження ЗНО, копію документа про зміну імені/прізвища, копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих іноземною мовою для реєстрації).
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter