Поурочно-тематичний план
з предмета
«Іноземна мова за професійним спрямуванням»
I семестр(12 годин)
№ уроку | Найменування уроку | Кількість годин |
1 | Вступ. Знайомство. Мета і завдання курсу | 1 |
2 | Лексика:Форми привітання ,знайомства,запрошення. Граматика:Наказовий спосіб дієслова | 1 |
3 | Практична робота №1 Складання діалогів | 1 |
4 | Лексика:Подяка ,прощання. Граматика:Прийменники з поняттям часу і місця | 1 |
5 | Лексика:Посуд,інвентар,обладнання Граматика:Іменник ,його множина | 1 |
6 | Практична робота №2 Виконання граматичних вправ | 1 |
7 | Лексика:Годинник,календар. Граматика:Артиклі | 1 |
8 | Практична робота №3 Побудова коротких діалогів | 1 |
9 | Лексика:Приймання замовлення.Складові частини меню,прейскуранту Граматика:Відмінювання іменників | 1 |
10 | Лексика:Напої,фрукти,ягоди,овочі Граматика:Іменники у функції означення | 1 |
11 | Практична робота №4 Переклад рецептів закусок | 1 |
12 | Лексика:Тютюнові вироби Граматика:Кількісні,дробові та порядкові числівники Тематична | 1 |
II семестр (22 години) | ||
13 | Практична робота №5 Переклад рецептів напоїв | 1 |
14 | Лексика:Холодні і гарячі закуски Граматика:Прикметники | 1 |
15 | Лексика:Технологічні операції з приготування холодних закусок | 1 |
16 | Практична робота №6 Складання тематичних діалогів | 1 |
17 | Лексика:Обслуговування споживачів.Розрахунок зі споживачами Граматика:Теперішній і минулий час | 1 |
18 | Лексика:М ясо та м ясні товари Граматика:Майбутній час | 1 |
19 | Практична робота №7 Переклад рецептів страв | 1 |
20 | Лексика:Риба,рибні продукти,продукти моря. Граматика:Типи речень | 1 |
21 | Лексика:Гарніри.Спеції та прянощі. Граматика:Питальні та заперечні речення | 1 |
22 | Практична робота №8 Розгляд різноманітних меню,прейскурантів | 1 |
23 | Лексика:Технологічні операції з приготування страв Граматика:Часи дієслова | 1 |
24 | Практична робота №9 Складання тематичних діалогів Тематична | 1 |
25 | Лексика:Хлібобулочні і кондиторські вироби Граматика:Дієприкметники | 1 |
26 | Лексика:Технологічні операції з приготування хлібобулочних виробів Граматика:Дієприкметники | 1 |
27 | Лексика: Технологічні операції з приготування кондиторських виробів Граматика:Дієприкметник | 1 |
28 | Практична робота №10 Характеристика напоїв | 1 |
29 | Лексика:Десерти.Технологічні операції з їх приготування Граматика:Особові і присвійні займенники | 1 |
30 | Лексика:Молоко та молочні вироби Граматика:Неозначені займенники | 1 |
31 | Лексика:Технологічні операції з приготування молочних виробів Граматика:Присвійні займенники | 1 |
32 | Практична робота №11 Характеристика закусок,страв і виробів | 1 |
33 | Практична робота №12 Складання діалогів»У барі» Тематична | 1 |
34 | Залік | 1 |
Поурочно-тематичний план
з предмета
«Іноземна мова за професійним спрямуванням»
I семестр(12 годин)
№ уроку |
Найменування уроку |
Кількість годин |
1 |
Вступ. Знайомство. Мета і завдання курсу |
1 |
2 |
Лексика:Форми привітання ,знайомства,запрошення. Граматика:Наказовий спосіб дієслова |
1 |
3 |
Практична робота №1 Складання діалогів |
1 |
4 |
Лексика:Подяка ,прощання. Граматика:Прийменники з поняттям часу і місця |
1 |
5 |
Лексика:Посуд,інвентар,обладнання Граматика:Іменник ,його множина |
1 |
6 |
Практична робота №2 Виконання граматичних вправ |
1 |
7 |
Лексика:Годинник,календар. Граматика:Артиклі |
1 |
8 |
Практична робота №3 Побудова коротких діалогів |
1 |
9 |
Лексика:Приймання замовлення.Складові частини меню,прейскуранту Граматика:Відмінювання іменників |
1 |
10 |
Лексика:Напої,фрукти,ягоди,овочі Граматика:Іменники у функції означення |
1 |
11 |
Практична робота №4 Переклад рецептів закусок |
1 |
12 |
Лексика:Тютюнові вироби Граматика:Кількісні,дробові та порядкові числівники Тематична |
1 |
|
II семестр (22 години) |
|
13 |
Практична робота №5 Переклад рецептів напоїв |
1 |
14 |
Лексика:Холодні і гарячі закуски Граматика:Прикметники |
1 |
15 |
Лексика:Технологічні операції з приготування холодних закусок |
1 |
16 |
Практична робота №6 Складання тематичних діалогів |
1 |
17 |
Лексика:Обслуговування споживачів.Розрахунок зі споживачами Граматика:Теперішній і минулий час |
1 |
18 |
Лексика:М ясо та м ясні товари Граматика:Майбутній час
|
1 |
19 |
Практична робота №7 Переклад рецептів страв |
1 |
20 |
Лексика:Риба,рибні продукти,продукти моря. Граматика:Типи речень |
1 |
21 |
Лексика:Гарніри.Спеції та прянощі. Граматика:Питальні та заперечні речення |
1 |
22 |
Практична робота №8 Розгляд різноманітних меню,прейскурантів |
1 |
23 |
Лексика:Технологічні операції з приготування страв Граматика:Часи дієслова |
1 |
24 |
Практична робота №9 Складання тематичних діалогів Тематична |
1 |
25 |
Лексика:Хлібобулочні і кондиторські вироби Граматика:Дієприкметники |
1 |
26 |
Лексика:Технологічні операції з приготування хлібобулочних виробів Граматика:Дієприкметники |
1 |
27 |
Лексика: Технологічні операції з приготування кондиторських виробів Граматика:Дієприкметник |
1 |
28 |
Практична робота №10 Характеристика напоїв |
1 |
29 |
Лексика:Десерти.Технологічні операції з їх приготування Граматика:Особові і присвійні займенники |
1 |
30 |
Лексика:Молоко та молочні вироби Граматика:Неозначені займенники |
1 |
31 |
Лексика:Технологічні операції з приготування молочних виробів Граматика:Присвійні займенники |
1 |
32 |
Практична робота №11 Характеристика закусок,страв і виробів |
1 |
33 |
Практична робота №12 Складання діалогів»У барі» Тематична |
1 |
34 |
Залік |
1 |