​Поурочно-тематичний план з предмета «Іноземна мова за професійним спрямуванням» I семестр(12 годин)

Про матеріал

Поурочно-тематичний план

з предмета

«Іноземна мова за професійним спрямуванням»

I семестр(12 годин)

уроку

Найменування уроку

Кількість годин

1

Вступ. Знайомство. Мета і завдання курсу

1

2

Лексика:Форми привітання ,знайомства,запрошення.

Граматика:Наказовий спосіб дієслова

1

3

Практична робота №1

Складання діалогів

1

4

Лексика:Подяка ,прощання.

Граматика:Прийменники з поняттям часу і місця

1

5

Лексика:Посуд,інвентар,обладнання

Граматика:Іменник ,його множина

1

6

Практична робота №2

Виконання граматичних вправ

1

7

Лексика:Годинник,календар.

Граматика:Артиклі

1

8

Практична робота №3

Побудова коротких діалогів

1

9

Лексика:Приймання замовлення.Складові частини меню,прейскуранту

Граматика:Відмінювання іменників

1

10

Лексика:Напої,фрукти,ягоди,овочі

Граматика:Іменники у функції означення

1

11

Практична робота №4

Переклад рецептів закусок

1

12

Лексика:Тютюнові вироби

Граматика:Кількісні,дробові та порядкові числівники

Тематична

1

II семестр (22 години)

13

Практична робота №5

Переклад рецептів напоїв

1

14

Лексика:Холодні і гарячі закуски

Граматика:Прикметники

1

15

Лексика:Технологічні операції з приготування холодних закусок

1

16

Практична робота №6

Складання тематичних діалогів

1

17

Лексика:Обслуговування споживачів.Розрахунок зі споживачами

Граматика:Теперішній і минулий час

1

18

Лексика:М ясо та м ясні товари

Граматика:Майбутній час

1

19

Практична робота №7

Переклад рецептів страв

1

20

Лексика:Риба,рибні продукти,продукти моря.

Граматика:Типи речень

1

21

Лексика:Гарніри.Спеції та прянощі.

Граматика:Питальні та заперечні речення

1

22

Практична робота №8

Розгляд різноманітних меню,прейскурантів

1

23

Лексика:Технологічні операції з приготування страв

Граматика:Часи дієслова

1

24

Практична робота №9

Складання тематичних діалогів

Тематична

1

25

Лексика:Хлібобулочні і кондиторські вироби

Граматика:Дієприкметники

1

26

Лексика:Технологічні операції з приготування хлібобулочних виробів

Граматика:Дієприкметники

1

27

Лексика: Технологічні операції з приготування кондиторських виробів

Граматика:Дієприкметник

1

28

Практична робота №10

Характеристика напоїв

1

29

Лексика:Десерти.Технологічні операції з їх приготування

Граматика:Особові і присвійні займенники

1

30

Лексика:Молоко та молочні вироби

Граматика:Неозначені займенники

1

31

Лексика:Технологічні операції з приготування молочних виробів

Граматика:Присвійні займенники

1

32

Практична робота №11

Характеристика закусок,страв і виробів

1

33

Практична робота №12

Складання діалогів»У барі»

Тематична

1

34

Залік

1

Перегляд файлу

                                            Поурочно-тематичний план

                                                         з предмета

                     «Іноземна мова за професійним спрямуванням»

                                                  I  семестр(12 годин)

уроку

                                  Найменування уроку

Кількість годин

1

Вступ. Знайомство. Мета і завдання курсу

1

2

Лексика:Форми привітання ,знайомства,запрошення.

Граматика:Наказовий спосіб дієслова

1

3

Практична робота №1

Складання діалогів

1

4

Лексика:Подяка ,прощання.

Граматика:Прийменники з поняттям часу і місця

1

5

Лексика:Посуд,інвентар,обладнання

Граматика:Іменник ,його множина

1

6

Практична робота №2

Виконання граматичних вправ

1

7

Лексика:Годинник,календар.

Граматика:Артиклі

1

8

Практична робота №3

Побудова коротких діалогів

1

9

Лексика:Приймання замовлення.Складові частини меню,прейскуранту

Граматика:Відмінювання іменників

1

10

Лексика:Напої,фрукти,ягоди,овочі

Граматика:Іменники у функції означення

1

11

Практична робота №4

Переклад рецептів закусок

1

12

Лексика:Тютюнові вироби

Граматика:Кількісні,дробові та порядкові числівники

Тематична

1

 

 

                            II семестр (22 години)

 

13

Практична робота №5

Переклад  рецептів напоїв

1

14

Лексика:Холодні і гарячі закуски

Граматика:Прикметники

1

15

Лексика:Технологічні операції з приготування холодних закусок

1

16

Практична робота №6

Складання тематичних діалогів

1

17

Лексика:Обслуговування споживачів.Розрахунок зі споживачами

Граматика:Теперішній і минулий час

1

18

Лексика:М ясо та м ясні товари

Граматика:Майбутній час

 

1

19

Практична робота №7

Переклад  рецептів страв

1

20

Лексика:Риба,рибні продукти,продукти моря.

Граматика:Типи речень

1

21

Лексика:Гарніри.Спеції та прянощі.

Граматика:Питальні та заперечні речення

1

22

Практична робота №8

Розгляд різноманітних меню,прейскурантів

1

23

Лексика:Технологічні операції з приготування страв

Граматика:Часи дієслова

1

24

Практична робота №9

Складання тематичних діалогів

Тематична

1

25

Лексика:Хлібобулочні і кондиторські вироби

Граматика:Дієприкметники

1

26

Лексика:Технологічні операції з приготування хлібобулочних виробів

Граматика:Дієприкметники

1

27

Лексика: Технологічні операції з приготування кондиторських виробів

Граматика:Дієприкметник

1

28

Практична робота №10

Характеристика напоїв

1

29

Лексика:Десерти.Технологічні операції з їх приготування

Граматика:Особові і присвійні займенники

1

30

Лексика:Молоко та молочні вироби

Граматика:Неозначені займенники

1

31

Лексика:Технологічні операції з приготування молочних виробів

Граматика:Присвійні займенники

1

32

Практична робота №11

Характеристика закусок,страв і виробів

1

33

Практична робота №12

Складання діалогів»У барі»

Тематична

1

34

Залік

1

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Скакун Анна Василівна
    Доброго дня, дуже дякую за планування. Підкажіть до якого це підручника.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Англійська мова, Планування
Додано
21 січня 2018
Переглядів
2355
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку