Позакласний захід "День Миколая"

Про матеріал
Святитель Миколай вважається покровителем мандрівників та мореплавців. І є одним з найбільш шанованих святих у православному світі. У день Святого Миколая також не байдужими залишилося наше училище до добрих справ. Пропонуємо ряд заходів: Святкова лотерея, аукціон, благодійна яр марка, театралізована постанова, Квест гра «Знайди помічників Святого Миколая», Квест – кімната, конкурси і вікторина. Зібрані гроші передадуть в онкологічний центр хворим дітям.
Перегляд файлу

Сценарій Дня Святого Миколая

Шановні викладачі майстри в/н, дорогі учні! Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий його знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти -  і добра казка зникає, а Миколай залишається. Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх. Пропонуємо переглянути відео.

Святитель Миколай вважається покровителем мандрівників та мореплавців. І є одним з найбільш шанованих святих у православному світі. У день Святого Миколая також не байдужими залишилося наше училище до добрих справ. Пропонуємо ряд заходів:

Святкова лотерея, аукціон, благодійна яр марка, театралізована постанова, Квест гра «Знайди помічників Святого Миколая», Квест – кімната, конкурси і вікторина.  Зібрані гроші передадуть в онкологічний центр хворим дітям.

 

 

АНЯ За вікном сніжок летить,

Вітром завіває,

Тож спішіть усі до нас

На свято Миколая!

Ну, а хто сюди прийшов,

Раді вас вітати

Веселіться і радійте

На нашому святі.

 

Галата Добрий день шановні гості! Свято присвячене Святому Миколаю вважається відкрите. Слово надається директору ВПУ №21 Сироватському Івану Михайловичу……

Любий друже, глянь на небо,

Ген спускається до тебе

На вервечці золотій

Чудотворець наш святий.

Опікун усіх, хто в горі,

І на суші, і на морі...

Й учням  всіх-усіх країн

Друг найкращий – власне, ВІН.

 

Вих.. Миколай:

 

Сафін Здраствуйте вельмишановне панство. Завітав я до Вас на свято, а кожне свято починається з молитви, отож давайте помолимося господу Богу нашому Ісусу Христу, Батькові його Ієгові та святому духу

 

Галата.  Молімося до себе і до Бога,

Молімося, ще час не поспіша...

Молімося, нехай в цвіту дорога,

І в милосерді праведна душа!

 

Молімося, сьогодні це ще вчасно,

Хай серце рясно квітом оброста.

Молімося, нехай же не загасне

Душі людської вічна доброта!..

 

Молімося за спечену хлібину,

Молімося за вишень цвіт в імлі,

Молімося за світ і за Людину,

Щоб мир і спокій правив на землі!!

Сафін Ми з Вами стоїмо на землі, на якій з давніх часів жили люди. Давні скіфи тут торгували з такими ж давніми греками, слов’яни ходили походами на Візантію, а козаки воювали турків.

І ось у 1789 році було засновано нове місто.

Зараз учні групи Кт-32 покажуть свою версію заснування Миколаєва. Представляю дітей

ГАЛАТА  яРМАРКА починає роботу. Благодійна ярмарка набирає обороту , Шановні гості стартує Аукціон.

Аня Людина починається з добра.

Сказав мудрець:

Живи: добро звершай!

Та нагород за це не вимагай!

Лише в добро та в вищу Правду віра

Людину відрізня від мавпи й звіра.

Хай оживає істина стара:

Людина починається з добра.

ГАЛАТА Для проведення запрошується заступник директора Бойко Є.М.

САФІН  КОНКУРСИ

  1.                    Без чорта немає Бога, без темряви не бува зірок. І ось наш перший конкурс – зараз мої помічники виберуть чотирьох добровольців, які будуть зрізати цукерки-зірочки і той хто збере більше зірочок, той і переможе.
  2.                    Сірі клітиночки нашого мозку необхідно постійно тренувати, а інакше замість нього в голові залишиться мотузок, щоби вуха не падали і наш новий конкурс має мету розвинути ці клітинки, а для цього необхідно зібрати на швидкість Кубик Рубика.
  3.                    В одному королівстві надували мильні кульки, і той хто поймає кульку міг загадати любе бажання. Третій конкурс у нас буде такий. Зараз я запущу мильні кульки, а учасники змагань будуть їх ловити, а після того як зловлять, то понесуть їх до моїх помічників і той хто донесе першим, той і переможець.
  4.                    Камень, ножиці, папір – хто не знає цю давню гру. У деяких досі лоби пам’ятають свої програші. І зараз ми проведемо чемпіонат училища з цієї гри. Переможець отримає все.

ГАЛАТА Справжнє милосердя – це бажання приносити користь іншим людям, не думаючи про винагороду. Х.Келлер

Без ядра горіх ніщо, так само як і людина без серця. (Г. Сковорода).

Тепер наступив момент якого Ви всі очікували: Святкова лотерея.

ПРОВОДИТЬСЯ ЛОТЕРЕЯ.

Лотерея

1. Наш перший лот вигадав один дуже розумний індус. В якості нагороди він побажав щоб на першу клітинку поклали одне рисове зернятко, на другу клітинку два, а на третю чотири зернятко і так далі. Коли черга дійшла до останньої – 64-ої клітинки, то у всій Індії не вистачило рису, щоб зайняти цю клітину. І такий прибутковий пристрій достається учаснику нашої лотереї з номером квітка …(шашки).

2. Літом сосна просто сосна, павутина на гілках, мухомори в коренях, а коли зима прийде сосна якби розцвіте. Під вітрами розпрямиться, на морозі розпушиться, зовсім не колюча, як квіти пахуча. Пахне сосна ні росою, ні медом. Пахне сосна Новим Роком. А щоб вона була ще гарніша наш наступний лот, який виграє квиток з номером …(гірлянда).

3. Шампанське на світанок п’ють або аристократи або дегенерати. А пересічні і розумні надають перевагу каві або чаю. І в цьому ім. на допомогу прийде наш наступний лот. Цей чудовий пристрій достається власнику квитка з номером … (чашка).

4. Один мій знайомий казав – слухайте і запам’ятовуйте все що я вам кажу, а якщо у вас розлади пам’яті, то записуйте, як це роблю я. Наступний лот допоможе вам в тому випадку, коли щось треба пам’ятати, а пам'ять десь загубилась. (блокнот).

5. Поганий той рядовий, що не  мріє стати генералом. І ті хто буде погано навчатися в училищі, у наступному році мають великі шанси розпочати свій шлях до генерала, а на цьому шляху необхідна велика кількість різних речей. Одну з цих речей ми зараз і розігруємо, це офіцерська лінійка власником якої стає учасник, з виграшним квитом номер …. (офіцерська лінійка).

6. Ліхтарі бувають різні – настільні, вуличні, під оком. Володарю переможного квитка за номером … дістається також ліхтарик, але не під оком і ні на вулиці, а кишеньковий, батарейки до комплекту постачання входять за окремі гроші – жартуємо.

7. Для того щоб зламати голову люди роблять усілякі головоломні вироби – монтировку, сковороду, утюг на крайній випадок. Наш наступний приз був зроблений угорським інженером і також пристосований для ламання голови. Він дістається володарю квитка за номером … (Кубик Рубіка).

8. Ми вже розігрували блокнот, якій потрібний для тих хто не надіється на пам'ять, а наступний приз для тих хто не тільки не надіється на пам'ять але і зовсім не довіряє самому себе. Йому потрібен блокнот, який важко втратити, тому що він на ланцюжку і його виграє квиток номер …

9. Людині притаманна лінь, нам часто не хочеться іти на роботу, навчання, мити посуд. Наш наступний приз – собака, якого не треба вигулювати. Це спеціальний собака, який навчений сторожити ялинку і він дістається щасливому собаководу з квитком номер якого … (собака).

10. На Ваш вибір наш наступний приз – мотоцикл, собака або гірський курорт. Поспішайте обрати приз який лежить до вашої душі.

11. Тім, кому не достався ліхтарик ми вручаємо приз, який ми можемо вручити лише після здачі заліку з пожежної безпеки. Здаєш залік, получаєш приз.

12. Сьогодні перед вами виступали учні нашого училища в справжніх театральних костюмах, а ми пропонуємо переможцю нашої лотереї подивитися справжню театральну виставу. А для цього квиток лотереї за номером … обмінюється за вигідним курсом один к двом на два квитка до театру.

13. За цім же курсом також міняється квиток з номером … на два квитка до кінотеатру.

14. Переможець з номером квитка … виграє дуже важливу в господарстві річ. Господиня може застосувати її для виховання господаря, який прийшов до дому пізно і трохи на підпитку, або господар може закритися нею, якщо господиня схопилися за сковороду. (дошка для нарізки).

 

 

 

Розігрується книга дуже невідомого автора, казки «Висока Гора». Тому хто стане власником цієї книги над невідомий автор підпише її прямо тут. Автограф безкоштовно. Поспішайте, кількість товару обмежена.

 

 

 

docx
Додано
17 жовтня 2019
Переглядів
425
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку