Позакласний захід "Зоряний дощ"

Про матеріал

Діти – майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь, надія і сподівання країни. ХХІ століття – це століття освіти й духовності, пріоритетності знань і швидких змін. Відтак, навчання набуває нових ознак: потрібно вчити вчитися. Участь в олімпіадах, конкурсах, турнірах – це щоденна робота як на уроках, в школі - з досвідченими вчителями, так і після уроків, вдома - самостійно. Піднятися на вершину слави допомогли здібним учням як особисті якості - наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців своєї справи - талановитих вчителів.

16 травня 2018 року в актовій залі відбулося феєричне свято «Зоряний дощ» - свято нагородження учнів нашої школи у конкурсах «Кращий учень школи - 2018» та «Кращий клас року»! Це було свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначаємо найкращих учнів і вчителів, які гідно представляли протягом навчального року нашу школу на предметних олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, спортивних змаганнях, творчих конкурсах. У актовій залі зібралися учні, вчителі, батьки, гості для вшанування переможців конкурсів, турнірів, змагань. Чудовий концерт супроводжував оголошення номінацій. Як сяяли обличчя дітей! Скільки талановитих учнів, скільки нагород, дипломів, грамот і подяк!!! Є ким пишатися. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді.

За підсумками конкурсу, у номінації «Кращий учень року - 2018» було визнано учня 10 класу – Мазура Віталія! Так тримати! Слава тобі, школо! Талановитих, творчих, яскравих і неповторних учнів!

Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виконала

педагог-організатор

Студеницької ЗОШ I-IIIступенів

Коростишівського району

Житомирської області

«Зоряний дощ 2018»

(На сцені – карта України, на якій прикріплені зірки)

 

В.1

Ми – весна твоя, рідна Вкраїно,

І, звичайно, твоє майбуття!

Дай розправити крила орлині,

Будувати прийдешнє життя.

Дай нам, земле, з джерел твоїх сили

І відвагу, й наснаги нам дай.

 

В.2.

Перший крок ми сьогодні зробили,

На дорогах життя нас стрічай.

Наша мрія нам зіркою світить,

Кличуть в даль нас дороги твої.

Україно! Ми всі твої діти!

Тож прийми нас в обійми свої.

(Звучать фанфари)

 

В.2  Доброго дня , шановні друзі! Ми раді вітати вас на щорічній церемонії нагородження…

 

В.1 «Зоряний дощ»!

 

В.2. Ось і підійшов час підбити підсумки 2017-2018 навчального року.

 

В.1. …і нагородити найголовніших винуватців цього свята…

В.2. …свята, кольору блакитного неба,…

В.1 …ласки сонячних променів…

В.2 …запаху квітучої весни…

В.1 …і тепла директорського слова.

 

Ведучий. Шановний Павло Миколайовичу! Ви керуєте одним із найкращих навчальних закладів Коростишівщини, адже саме тут, у стінах Студеницької школи, очолюваної вами педагогічний колектив підготував плеяду учнів, що стали переможцями Малої Академії наук, районних і обласних олімпіад, турнірів, конкурсів. Сденицька  школа – це зірка, що запалала на небосхилі України.

 

Ведучий. Тож запрошуємо Вас, зіркового директора, до вітального слова.

(Виступ директора)

 

В.1. Сьогодні ми відзначимо учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи та району і стали переможцями й призерами олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково – дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних, творчих, спортивних конкурсів і змагань.

 

В.2 Сьогодні ми відзначимо наставників, які взяли на свої плечі непростий обовязок ростити обдарованість і справилися з цим найкраще.

 

В.1 Сьогодні ми дякуватимемо батькам, які надають допомогу та підтримку у будь – який час.

 

В.2  Дружня шкільна спільнота

Високий натхненний наш злет

В науці, у спорті,  в мистецтві,

Ми разом крокуємо вперед.

 

В.1. Приємно, що у нашій школі навчається талановита молодь, яка бере активну участь у шкільному житті.

 

В.2. А ще приємніше, що щороку ми відкриваємо нові таланти. Із радістю вітайте активістів нашої школи.

(Пісня __________________________________________

 

В.1.Життя школярів мінливе

Вирує у світлій оселі

Воно і тривожне й щасливе

У світ відкриває нам двері!

 

В.2. Наша школа – це небо, на якому сіяють зірки – учні школи, які живляться мудрістю вчителів, а виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянина ми своєї держави.

 

В.1. Викладання -  найшляхетніша справа, адже незважаючи на всю її трудність, вона може приносити велику радість тому, хто вміє пробуджувати золоті уми.

 

В.2. Це можуть вам довести наші вчителі, які виховали не одне покоління обдарованої молоді, адже щороку учні нашої школи сягають високих вершин, демонструючи прекрасні знання.

 

В.2. Людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Широкі знання, звичка мислити, благородність почуттів є саме тими  трьома якостями, що формують ці крила і з якими людина є освіченою у повному розумінні цього слова.

 

В.1. Свідченням цього є наші інтелекти. Ми оголошуємо номінацію «Інтелект року». В цю номінацію входили учні які брали неодноразово участь в олімпіадах з різних предметів, брали участь в МАН та отримували призові місця. А також показали високий  рівень навчальних досягнень, брали участь у громадському житті класу та школи.

 

В.2. Для нагородження номінантів та  переможців запрошуємо директора школи  Павла Миколайовича Познякова та заступника директора з навчально – виховної роботи Гончаренко Марію Петрівну.

 

В.1. Бурхливими оплесками вітайте наших домінантів:____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

В.2 Ще раз  ваші оплески нашим учням. Настав час дізнатися Імя  Інтелекта року 2017.                                                       

(Оголошення переможця)

В.1. Вітаємо _______________________з перемогою .

 

(Нагородження переможця)

Пісня __________________________________________

 

 

В.1. Душа митця глибока й таємнича

Така проста водночас і складна

Вона літає десь не тут а вище

На сотню чи на тисячу одна.

 

В.2. Буває неповторна і красива

Із пензлем чи із ручкою в руках,

 У ній є невідома світу сила,

Котра дається лиш на небесах!

 

В.1. На черзі номінація « Творчий злет року», час нагородити переможців та призерів творчих конкурсів , а також тих учнів, які старанно навчаються та активно беруть участь у заходах які проходять в нашій школі.

 

В. 2. Запрошуємо до нагородження заступника директора з виховної  роботи Наталю Леонідівну Волинець.

 

В.1. Ваші оплески номінантам серед яких:  ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Пісня ______________________________________

 

В.1. Вітаємо всіх вас, бажаємо не зупинятися на досягнутому і впевнено йти вперед.

 

В.2 Футбол, хокей, весела гра

Лунає скрізь – «Фізкульт – ура!»

У ритмі стукотять серця,

Усіх гартує фраза ця.

 

В.1 Хто з фізкультурою на  «ти»,

В житті досягне він мети,

Бо в спорті міць та сила,

І для душі, й для тіла.

 

В.2. А з фізкультурою на «ти» наші спортсмени школи, які представлені у номінації «Спортсмен року». Це учні які старанно навчалися, дисципліновані, активні учасники громадського життя класу та школи.  Запрошуємо до нагородження вчителя фізкультури Гончаренка Миколу  Володимировича.

 

В.1.Уномінації представлені:_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________             

В.1. Вітаємо всіх номінантів з перемогою, бажаємо досягти це вищих спортивних вершин.

 

В.2. Важливим обовязком, який виконують учні нашої школи це  є участь  і робота в учнівському самоврядуванні . Це є відповідальна і водночас цікава робота спрямована на вдосконалення роботи учнівського колективу, покращення  умов навчання та розваг що відбуваються в школі.

 

В.1.Прийшла черга номінації «Лідер самоврядування». В цій номінації враховувалась активна участь в організації громадської роботи школи.

 

В.2. У номінації представлені:_____________________________________________

 

 

В.1. У нашій школі є учень,який показує високий рівень навчальних досягнень протягом року, має  зразкову дисципліну та активну життєву позицію, бере активну участь в громадському житті класу та школи, олімпіадах, конкурсах, виховних заходах, шанобливо відноситься до батьків, вчителів, однокласників. Це учень який переміг в номінації «Кращий учень року» і це ____________________________

 

В.2.Вітаємо переможця оплесками.

 

В.2. Ми рухаємося далі і прийшов час назвати переможців у номінації «Кращий клас року» де  виявлявся найбільш згуртований і творчий класний колектив,враховувалась поведінка  учнів класу під час перерви, санітарно-гігєнічні умови, участь у заходах що проходять в школі. 

 У номінації «Інтелект майбутнього» переможцем стає  колектив___________

У номінації « Назустріч відкриттям» ____

У номінації « Натхнення і талант»__________

У номінації «Найспортивніший клас»______________

У номінаці «Волонтер року»______________

У номінації «Проект року»______________________

 

Запрошуємо президента школи – Корнійчук Богдану та директора школи Познякова Павла Миколайовича нагородити переможців.

 

В.1. Цього року найбільшу кількість балів в оцінюванні класних колективів набрали _____клас, класний керівник__________________________________та староста ____________________.

Вітаємо з перемогою так тримати.

 

В.1. Нам є ким пишатися, адже маємо потужний потенціал творчої молоді – це наша гордість.

 

    Пісня _____________________________________

 

 

В.2. Учителю,

Усім наступним поколінням

Даруєш ти своє терпіння,

 А незбагненна творча суть

Вінчає майстра світлу путь.

 

В.1. Учителю,

На світлому престолі

Твого все люблячого серця

Пречистий аркуш юної душі….

Зумій внести у душу те незнане:

Людське добро, тепло сердець і рук,

Щоб та душа невпинно й бездоганно

Змогла дійти вершин своїх наук.

 

В.2. Цього року ми вводимо нову номінацію «Талант і майстерність», у якій будуть нагороджені вчителі, які підготували переможців та призерів конкурсів, олімпіад та змагань.

 

В.1. Для нагородження запрошуємо  Кращого учня року__________________ ,директора школи – Познякова Павла Миколайовича та президента школи Корнійчук Богдану.

 

    (Нагородження вчителів) 

    Пісня_______________________________

 

В.1. У нас сьогодні не звичайний день, адже ми прославляємо нашу молодь – майбутнє нашої країни.

Я люблю тебе, мій рідний краю,

Моя доля, відрада і спів.

Синє небо, глибоке й безкрає,

І роздолля врожайних полів.

 

В.2. Я люблю тебе, рідний мій краю,

Моя радість, і смуток, і біль,

У розлуках без тебе вмираю,

І до тебе спішу звідусіль.

 

В.1. Сьогодні ми вшанували талановитих дітей школи,  які захищали честь району на обласному та районному рівнях.

 

В.2. Сьогодні ми вшанували педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання знань і  таланту свої учнів.

 

В.1.І ось на карті України з’явилася нова зірка – Студеницька ЗОШ I-III ступенів!

 

В.2. У кожного учня і вчителя дорога до цієї зірки протягом навчального року була тяжкою, але щасливою.

 

В.1. Нехай же ця зірка світить довго і нагороджує нових зірочок – талановитих і розумних, які принесуть славу Україні.

 

В.1. Щира подяка всім тим, хто зробив перемогу можливою, кому не байдужий потенціал нашої молоді.

 

В.2 Хто сприяв захопленню до самостійної навчальної діяльності, розвитку ерудиції та здібностей.

 

В.1. Ми щиро бажаємо нашим школярам, учнівській молоді подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим.

 

В.2. Пам’ятаємо, що обдарованість скрізь потрібна і завжди знайде місце під сонцем.

 

(Гімн школи)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20180516_150340.jpg

 

 

 

IMG-0b208a7a192c4c5432e23b84663553bf-V.jpg

 

 

 

IMG-2b0bc62ebedcee59b028285a183f6e0d-V.jpgIMG-3a71c4a4e80727574d74271fd4662d2a-V.jpg

 

 

 

 

 

IMG-b7eeac0a9fad08c148aef2412908cc44-V.jpg

docx
Додав(-ла)
Скок Юлия
Додано
4 липня 2018
Переглядів
755
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку