Практична робота 1.
Загальні відомості про українську національну кухню.
-
-
Які є основні характеристики української кухні?
-
Які страви вважаються найбільш традиційними в українській кухні?
-
Які продукти є основою багатьох українських страв?
-
Які техніки приготування найпоширеніші в українській кухні?
-
Які традиції пов'язані з українськими обрядовими стравами?
-
Які напої традиційно супроводжують українські страви?
-
Які сезонні продукти використовуються в українській кухні?
-
Які традиційні десерти відомі в українській кухні?
Практична робота 1.
Загальні відомості про українську національну кухню.
-
Які є основні характеристики української кухні?
-
Які страви вважаються найбільш традиційними в українській кухні?
-
Які продукти є основою багатьох українських страв?
-
Які техніки приготування найпоширеніші в українській кухні?
-
Які традиції пов'язані з українськими обрядовими стравами?
-
Які напої традиційно супроводжують українські страви?
-
Які сезонні продукти використовуються в українській кухні?
-
Які традиційні десерти відомі в українській кухні?
Практична робота 1.
Загальні відомості про українську національну кухню.
-
Які є основні характеристики української кухні?
-
Які страви вважаються найбільш традиційними в українській кухні?
-
Які продукти є основою багатьох українських страв?
-
Які техніки приготування найпоширеніші в українській кухні?
-
Які традиції пов'язані з українськими обрядовими стравами?
-
Які напої традиційно супроводжують українські страви?
-
Які сезонні продукти використовуються в українській кухні?
-
Які традиційні десерти відомі в українській кухні?