Представлення для участі в конкурсі талантів «Чарівні україночки»

Про матеріал
Представлення дівчини для участі в конкурсі талантів «Чарівні україночки» у вигляді "віночка" з семи кольорів веселки, в якому відображені сім захоплення та вподобань учасниці. Можна використовувати для дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку.
Перегляд файлу

Представлення для участі в конкурсі талантів «Чарівні україночки»

У віночку нашім різнобарвні квіти —

Символ України і дарунок літа.

Тож усім на нього подивитись любо:

Гілочку зелену узяли у дуба,

Квіточку любистку, щоб усіх любили,

У барвінку листя, аби довго жили.

Чорнобривців квіти, щоб чорніли брови,

Кетяги калини — для краси й любові.

У вінок вплітають колосочки жита,

Щоб могли багато і в достатку жити.

А в червонім маку, що цвіте у полі,

Кров людей, пролита у боях за волю.

Є ще різні квіти в нашім ріднім краї,

Їх веселе літо у вінок вплітає.

Сьогодні я буду вплітати у свій віночок кольори веселки.

1. Я –Вікторія Кравчик — моє ім’я має латинське коріння і в перекладі означає перемога. Це ім’я носили богині і королеви, воно звучить велично і має горде значення. Дівчина, яка носить це ім’я красива і приваблива, вміє подати себе в кращому світлі і справити потрібне враження, при цьому сама вона не звертає на це увагу і більше любить, коли цінують її розум і здібності.

Вона дотепна і іронічна, а її аналітичні здібності можуть дозволити їй стати науковим співробітником.

Вікторія працелюбна і сумлінно виконує свої обов’язки, їй подобається отримувати результати своєї праці, відчувати свою відповідальність і причетність до чогось важливого, бачити, що її робота цінується. Вона емоційна й темпераментна, любить спілкування і рада навіть несподіваним гостям, має хороший смак і відчуття стилю. Віка турботлива і уважна до близьких та оточуючих.

2. Я – учениця 9-Б класу десятої школи, активна учасниця життя класу та школи. Маю багато друзів-однокласників. Навчаюсь із задоволенням, з другого класу – відмінниця, мої улюблені навчальні предмети – правознавство та математика. В цьому навчальному році на загальношкільній учнівській конференції мене обрано заступником Голови РШБ і ми, разом з командою лідерів, прагнемо зробити життя в нашій школі яскравішим та різноманітнішим.

3. Я – турботлива донька для своїх батьків і подруга для своєї сестрички Надії. Моя сім’я – це найдорожчі, найрідніші для мене люди, які мене люблять і завжди підтримують.

5. Я – юна артистка, вже три роки є вихованкою шкільного театрального колективу «Веселка». Під час вистав та інсценізацій виконую головні ролі – Дівчинка-Бруднулька, Мандруся, Фея, Хвилинка та багато інших, приймаю активну участь у виступах шкільних та міських агітбригад, конкурсів.

4. Я – патріотка України, щиро хвилююсь за бійців в зоні АТО, є  учасником волонтерського загону «Милосердя», тому разом з учасниками загону, учнями свого класу ми організовуємо благодійні ярмарки, акції для збору коштів, подарунків, листів підтримки бійців у зону АТО.

 Я Люблю свою Батьківщину, милуюсь красою її природи.

 ... Буває, часом сліпну від краси.
Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, —
оці степи, це небо, ці ліси,
усе так гарно, чисто, незрадлииво,
усе як є — дорога, явори,
усе моє, все зветься Україна.
Така краса, висока і нетлі́нна,
що хоч спинись і з Богом говори...

6. Я і моє майбутнє. Ми, молодь України, проживаємо у нелегкий для нашої держави час, наш народ прагне до кращого життя у своїй країні, цілісності держави, ведеться активна боротьба з корупцією, тому я вже визначилась зі своїм фахом – буду адвокатом, а в майбутньому – суддею, захищатиму і відстоюватиму права громадян України, щоб люди у своїй рідній Батьківщині відчували себе захищеними.

7. Я і моє захоплення. Найбільше в світі я люблю співати, тому з раннього дитинства батьки є найкращими слухачами і глядачами моїх концертів. Вже з дитячого садочка беру участь у пісенних конкурсах, а з восьми років відвідую студію естрадного співу «Надія».

А зараз я вам подарую вам пісню «Моя Україна»

 

docx
Додано
26 січня 2022
Переглядів
851
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку