Прензнтація на тему Туризм як складова національної економіки,його види

Про матеріал
• Презентація до уроку 9-го класу з географії. • Презентація містить необхідний теоретичний матеріал для уроку. • Небагато та цікаво) • Бажаючі можуть скачати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Туризм як складова національної економіки,його види. Виконав: Стрельбицький Євгеній

Номер слайду 2

Туризм — подорожі, що здійснюють за певними маршрутами своєю країною або за кордоном, поєднуючи відпочинок, оздоровлення з пізнавальною метою.

Номер слайду 3

Природно-географічні: ландшафти, кліматичні умови. Сприятливість розташування та розвиненість транспортних мереж. Ментальні та культурні чинники як туристів, так і місцевого населення. Демографічний чинник, який ураховує віковий склад потенційних туристів, розселення та зайнятість, структуру сім’ї. Чинники розміщення туристичної галузі

Номер слайду 4

Види туризму. Внутрішній туризм — тимчасовий виїзд чи подорож усередині своєї країни громадян та осіб, що постійно проживають в межах своєї країни, 

Номер слайду 5

Міжнаро́дний тури́зм — це подорож особи за межі постійного місця проживання, що включає перетин кордону та здійснюється на термін від однієї доби до року з пізнавальною, відпочинковою, оздоровчою чи іншою метою.

Номер слайду 6

В'їзний туризм — подорожі в межах країни осіб, які постійно не проживають на її території. Виїзний туризм — подорожі громадян країни та осіб, які постійно проживають на території однієї країни, а їдутьд о іншої країни. 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
15 вересня 2022
Переглядів
469
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку