Презентація. Проект «Інтерактивне навчання» видавництва «Ранок»

Про матеріал

Проект Інтерактивне навчання пропонує змінити свій підхід до навчання за допомогою безкоштовного онлайн-тестування! Перевагами проекту є:

• Якісна підготовка до контролю знань з різних предметів

• Безкоштовність тестування

• Наочність представлення матеріалу

• Відстеження динаміки своїх досягнень

• Зручність у використанні сайту та наявність індивідуального профілю

• Сайт Інтерактивне навчання пропонує курси з онлайн-підготовки.

•Кожен курс має список тем або контрольних робіт для підготовки до контролю знань з предмету.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

   Проект «Інтерактивне навчання» видавництва «Ранок» Підготувала Шевченко С. М., учитель математики та фізики Ведмежівсьої ЗОШ І-ІІІ ст.

Номер слайду 2

Що пропонує проект «Інтерактивне навчання»? Це реальні тести для підготовки до контрольних робіт за темами основних шкільних дисциплін. Усі завдання тестів розроблені кращими методистами та відповідають навчальним програмам.     Учні можуть дистанційно проходити більшість тестів з предметів абсолютно безкоштовно. Структура тренувальних контрольних робіт, представлених на сайті, відповідає структурі реальних завдань для перевірки знань, які використовуються у школах. Тести є різноманітними за своєю структурою: серед них є тести як закритого, так і відкритого типів (на визначення однієї правильної відповіді, декількох правильних відповідей, запитання на встановлення відповідності та послідовності, запис правильної відповіді). 

Номер слайду 3

Проект ІН для вчителів має свої переваги. Кожний вчитель, який зареєструється на сайті, може отримати доступ до результатів учня з кожної теми у зручному табличному вигляді, формувати свої «Класи». Сайт дає можливість співпрацювати з учнем, перевіряти динаміку його успіхів.  Проект дає можливість учням скоригувати свою підготовку до контрольних робіт з предметів. Після проходження кожного тесту учень отримує не тільки автоматично розраховані бали. Результати тесту містять правильні та неправильні варіанти розв’язання, подані в кольоровому вигляді, що дає можливість учню сконцентрувати увагу на своїх досягненнях та помилках. 

Номер слайду 4

   До того ж, при вирішенні ряду тестових завдань, зокрема з математики, учні отримують можливість ознайомитися з детальним ходом розв’язання кожного конкретного завдання.   Важливим моментом є те, що сайт проекту «Інтерактивне навчання» має дуже зручний, «доброзичливий» інтерфейс, який допомагає інтуїтивно знаходити потрібну інформацію.  

Номер слайду 5

Проект «Інтерактивне навчання» - це проста, зручна і гнучка система підготовки до контролю знань з різних предметів. Навчання є найкращою інвестицією у майбутнє, а, отже, потрібно надавати такі освітні послуги, які дозволяють здобувати знання із максимальним комфортом для кожного учня.

Номер слайду 6

1. Вперше на сайтіПри першому вході на сайт можете обрати свою роль Учень або Вчитель, натиснувши на відповідну кнопку. Матеріали, які відображаються вчителеві та учню відрізняються. Вчитель має доступ до всіх матеріалів. Якщо ви вже зареєструвалися на сайті, на цьому етапі вам потрібно ввести ваш логін і пароль та натиснути Увійти. Тобто якщо ви вже зареєстровані, вам НЕ потрібно знову обирати роль Вчитель/Учень. Рекомендуємо вам запам'ятати в браузері логін та пароль для сайту, щоб надалі не потрібно було кожен раз вводити їх.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

2. Реєстрація на сайтіДля того щоб приступити до роботи з курсами, потрібно зареєструватися або, якщо Ви вже зареєстровані на сайті, зайти під своїм профілем. Для того щоб зареєструватися, натисніть на посилання Зарєєструватися при вході на сайт або в шапці сайту під полем авторизації. Для того щоб зайти на сайт під своїм профілем (якщо Ви вже були зареєстровані), введіть логін (адресу електронної пошти) та пароль, вказані при реєстрації, у відповідні поля. Натисніть Вхід.

Номер слайду 9

При реєстрації вам необхідно обов`язково обрати свій статус: Учень або Учитель.

Номер слайду 10

Для учня достатньо вказати адресу електронної пошти (адреса повинна бути реальною) або номер телефону у разі відсутності адреси електронної пошти та пароль. Втім, при користуванні розширеними можливостями сайту (надати доступ до своїх результатів учителю) бажано заповнити додаткові поля. 

Номер слайду 11

Вчителю необхідно заповнити всі обов'язкові поля: ПІБ, область,  номер телефону, предмети, що викладаються.

Номер слайду 12

3. Початок роботи з сайтом. Щоб розпочати роботу, авторизуйтеся на сайті під своїми логіном та паролем, вказаними при реєстрації. У зареєстрованих користувачів є такі варіанти роботи з сайтом:1. Скористатися кодом з посібника або скретч-кодом (якщо маєте посібник). До багатьох посібників видавництва "Ранок" пропонуються додаткові матеріали, які ви можете знайти на нашому сайту. Якщо ви маєте посібник зі скретч-карткою або з кодом для отримання додаткових матеріалів, введіть цей код на сайті. Код зі скретч-картки або з посібника необхідно ввести у помаранчеве поле на головній сторінці сайту або на сторінці потрібного курсу. Увага! Перед введенням коду ви повинні отримати підтвердження про присвоєння вам статусу Учителя від адміністратора сайту (повинне прийти на вашу електронну адресу через деякий час після реєстрації).

Номер слайду 13

2. Перейти до матеріалів курсів. На сайті представленні матеріали для вчителів та школярів за різними предметами та класами, в тому числі безкоштовні електронні додатки до підручників. Варіанти матеріалів, які можна знайти на сайті:•    Онлайн-тести•    Презентації•    Відео•    Аудіо•    Додаткові матеріали у форматі pdf•    Додаткові матеріали у форматі doc. Ви можете перейти до обрання потрібного розділу на головній сторінці сайту або на сторінці Курси. Також ви можете скористатися Пошуком, щоб знайти потрібні матеріали (наприклад, ввести назву предмету, або ключові слова теми).

Номер слайду 14

Номер слайду 15

3. Проходження тестів та перевірка знань учнів. Онлайн-тести на сайті безкоштовні і доступні для зареєстрованих учнів та вчителів. Учитель може створити класи за потрібники курсами та додати до них учнів. В такому випадку ті учні, що належать до класу вчителя можуть проходити тестування та вчитель буде бачити їх результати.

Номер слайду 16

Можливості проекту для учня Проект Інтерактивне навчання пропонує змінити свій підхід до навчання за допомогою безкоштовного онлайн-тестування! Перевагами проекту є: Якісна підготовка до контролю знань з різних предметів Безкоштовність тестування Наочність представлення матеріалу Відстеження динаміки своїх досягнень Зручність у використанні сайту та наявність індивідуального профілю      Сайт Інтерактивне навчання пропонує курси з онлайн-підготовки.     Кожен курс має список тем або контрольних робіт для підготовки до контролю знань з предмету. 

Номер слайду 17

   Під час тестування на екрані можна побачити таймер, який допомагає раціонально розподілити свій час. 

Номер слайду 18

   Після проходження тестування відбувається автоматичний підрахунок балів.   Ви отримуєте не тільки результат виконання тесту, але й можете відразу переглянути правильні та неправильні відповіді, що позначені різним кольором. До того ж у тестах, наприклад, з математики Ви також можете переглянути детальний хід розв’язання до кожного завдання.

Номер слайду 19

Щоб пройти тест повторно Вам не обов’язково знову шукати його на сайті. Всі додані курси та результати проходження тестів зберігаються у вашому власному профілі користувача.  До того ж ви можете переглянути результати всіх проходжень за кожним тестом і спостерігати за своїми успіхами у динаміці.

Номер слайду 20

Бажаємо наснаги у здобутті знань!

Номер слайду 21

ЛітератураІнтерактивне навчання [Електронний ресурс] : [ веб-сайт].-Режим оступу: http://interactive.ranok.com.ua/

pptx
Додав(-ла)
Shevchenko Svitlana
Пов’язані теми
Математика, Майстер-класи
Додано
14 грудня 2018
Переглядів
3870
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку