Презентація  Проект «ЯКлас-ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти»»

Про матеріал

ЯКлас — ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти.

ЯКлас.UA допомагає вчителю проводити перевірочні, тестові та контрольні роботи, вирішує проблему списування, допомагає проводити діагностику знань учнів, а також заняття в комп'ютерному класі.
ЯКлас.UA розвиває навички роботи з інформаційними технологіями як у вчителя, так і у школяра та дозволяє їм спілкуватися однією мовою.
Доступ до розширеного функціоналу ЯКлас.UA дозволяє викладачу автоматизувати процес підготовки та перевірки завдань, запровадити індивідуальні траекторії навчання, реалізувати ефективний моніторинг успішності та швидко створювати звіти.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

   Проект «ЯКлас-ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти»» Підготувала Шевченко С. М., учитель математики та фізики Ведмежівсьої ЗОШ І-ІІІ ст.

Номер слайду 2

Що пропонує проект ? ЯКлас — ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти. ЯКлас. UA допомагає вчителю проводити перевірочні, тестові та контрольні роботи, вирішує проблему списування, допомагає проводити діагностику знань учнів, а також заняття в комп'ютерному класі. ЯКлас. UA розвиває навички роботи з інформаційними технологіями як у вчителя, так і у школяра та дозволяє їм спілкуватися однією мовою. Доступ до розширеного функціоналу ЯКлас. UA дозволяє викладачу автоматизувати процес підготовки та перевірки завдань, запровадити індивідуальні траекторії навчання, реалізувати ефективний моніторинг успішності та швидко створювати звіти. 

Номер слайду 3

П'ять кроків до гарантованої якості освіти1. Зареєструйтеся на ЯКлас. UA у ролі «Учитель». Головні функції ЯКлас UA для вчителів:розділ «Результати учнів»;розділ «Перевірочні роботи»;30 денний доступ до правильних відповідей та рішень всіх завдань на ЯКлас. UA (*самі завдання доступні Вам і без Я+)

Номер слайду 4

2. Оберіть завдання в розділі «Предмети» для Ваших учнів. На даний момент ЯКлас пропонує теоретичні матеріали, практичні завдання та тести за наступними предметами: Алгебра з 7 по 11 клас. Геометрія з 7 по 11 клас. Математика — 5 та 6 клас - ВЖЕ НЕЗАБАРОМУкраїнська мова 6 клас. Русский язык 7 и 9 класс. Вже зараз на ЯКлас. UA є 2 000 000 варіантів завдань, та їх кількість зростає кожен тиждень.

Номер слайду 5

3. Використовуйте ЯКлас. UA на уроці та для позакласної роботи учнів. Працюйте з ЯКлас. UA на проекторі, інтерактивній дошці, у комп'ютерному класі. Вам більше не потрібно перевіряти гори зошитів! Система перевірить результати замість Вас, надасть детальну статистику та навіть порекомендує оцінку. Все це — у розділі «Результати учнів». 4. Оцініть головну перевагу! Вирішіть проблему списування. Унікальна особливість сайта ЯКлас полягає в тому, що кожне завдання та тест має безліч варіантів. Відповіді на такі завдання неможливо списати ні в Інтернеті, ні у сусіда за партою, ні з ГДЗ.

Номер слайду 6

У якості приклада наведемо завдання з алгебри, 8 клас, квадратне рівняння, теорема Вієта.

Номер слайду 7

5. Мотивуйте учнів, отримуйте сертифікати. Змагальний елемент у розділі «ТОПи» позитивно відображається на успішності. Перевірено — учні самі почнуть просити у Вас домашнє завдання та набирати бали на ЯКлас!Чим активніше Ваш клас, тим більше у Вас балів при атестації. На ЯКлас. UA введена система сертифікації вчителів за використання новітніх освітніх технологій.

Номер слайду 8

Створення перевірочних робіт на ЯКлас. Для педагогів, що оволоділи зі своїми учнями розділами «Предмети» та «Результати учнів», пропонують наступний крок — створення своєї перевірочної або домашньої роботи на ЯКлас. Розділ «Перевірочні роботи» дозволяє: Підготувати та надіслати школярам електронні перевірочні, домашні роботи, тести тощо. Використовувати готові завдання ЯКлас та створювати свої власні. Автоматизувати перевірку та звітність — замість вчителя роботу перевіряє комп'ютер. Дізнатися про можливості «Перевірочних робіт» ви можете, перейшовши за посиланнями нижче: Вчителям. Додатково —Створення свого завдання на ЯКлас

Номер слайду 9

Корисна інформація для вчителів

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Вебінар видавництва "Ранок" 28 січня  за темою: “ЯКлас — ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти.”Доповідач: Васюренко Ольга Мирославівна - вчитель вищої категорії, старший вчитель. Вчитель математики ЗОШ І-ІІІ ст. с. Борочиче. Як користуватися програмою Яклас

Номер слайду 12

Література. ЯКлас. UA.[Електронний ресурс] : [ веб-сайт].-Режим доступу: http://www.yaklas.com.ua/Вебінар видавництва "Ранок" Інтерактивне навчання [Електронний ресурс] : [ веб-сайт].-Режим доступу: http://interactive.ranok.com.ua/

pptx
Додав(-ла)
Shevchenko Svitlana
Пов’язані теми
Математика, Майстер-класи
Додано
14 грудня 2018
Переглядів
946
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку