Презентаці "Екскурсія в музей гончарства ім. О. І. Луцишина м. Вінниця"

Про матеріал

Презентація створена за матеріалами екскурсії в музей гончарства ім. О. І. Луцишина в нашому місті. Діти із задоволенням слухали цікаві розповіді екскурсоводів. але найбільше їм сподобався майстер-клас з виготовлення святкового кошичка із солоного тіста.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Музей гончарного мистецтва ім. О. Г. Луцишина розташований в дещо віддаленому, але дуже мальовничому куточку Старого міста. Функціонує як відділ Вінницького обласного художнього музею. Створено музей у 2003 році за рішенням Вінницької обласної ради на території садиби відомого подільського гончара, заслуженого майстра народної творчості України Олексія Луцишина (1922 – 2001). З липня 2005 року музей відкрито для відвідувачів.

Номер слайду 2

Гончарний круг О. Г. Луцишина Портрет О. Г. Луцишина

Номер слайду 3

Цікава розповідь

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Кераміка – чудовий матеріал, що ввібрав у себе 4 стихії природи: сонце, повітря, воду, землю та залюбки віддає людям тепло і добру енергію. Особливо, у поєднанні з добрим серцем, щирим гумором та життєвою мудрістю творця-гончаря.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Сьогодні двері музею відчинені для кожного, хто бажає поринути у світ гончарного мистецтва, яке впродовж віків було одним з найпоширеніших на теренах України, ознайомитись з гончарством рідного краю і з творчою спадщиною О. Г. Луцишина, відчути життєстверджуючу силу мистецьких творінь, спробувати себе в роботі з глиною.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Дякуємо за увагу

pptx
Додано
8 квітня 2018
Переглядів
1112
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку