Презентація на тему:“Впровадження елементів гуманної педагогіки Ш.О.Амонашвілі в навчально-виховний процес початкової школи”

Про матеріал

В презентації коротко розкриті основні правила та принципи гуманної педагогіки Ш.О.Амонашвілі, які я викоритовую на уроках щодня та рекомендую кожному спробувати хоча б якийсь елемент викоритсати в себе на уроці, і ви побачите ефективість відразу ж( слайди із фото допоможуть Вам поринути на елемент урокуі зуміти побачити та відчути хоча б частинку запалу в очах та серцях моїх малюків)

Зміст слайдів
Номер слайду 1

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Учитель початкових класів. Чернівецької ЗОШ № 20 Кацубо Яна Олександрівна. Впровадження елементів гуманної педагогіки Ш. О. Амонашвілі в навчально-виховний процес початкової школи(початкова освіта)

Номер слайду 2

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. Усмішка школи- це її учитель. Усмішка вчителя – це його серце. Усмішки як і знання, передаються дітям, і тоді це школа Радості

Номер слайду 3

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік

Номер слайду 4

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. ТРИ ЗАКОНИ ГУМАННОЇ ПЕДАГОГІКИ:

Номер слайду 5

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. Всемогутня радість пізнання. Жагуче слово вчителя. Свобода спілкування. Емоційне наповнення уроку. Творяще терпіння. Активна співпраця з учнями Що є гуманний урок?

Номер слайду 6

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. ПРАВО НА ВЛАСНУ ДУМКУ!Секрети(родзинки)гуманного уроку:

Номер слайду 7

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. СВОБОДА ДУМКИ ТА ДІЛЬНОСТІ – ПЕРШ ЗА ВСЕ!ОЧІКУВАННЯ СЮРПРИЗУ.

Номер слайду 8

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. СЮРПРИЗ ВІД УЧНЯ

Номер слайду 9

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. Завдання в темряві(учні заплющують очі, щоб краще уявити завдання)

Номер слайду 10

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. МЕТОДИКА УСПІХУ. ПЕРЕВТІЛЕННЯ.

Номер слайду 11

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}ПОСМІШКАДОБРОПОДЯКАРАДІСТЬДРУЖБАСПІВЧУТТЯВІРНІСТЬ? ПІКЛУВАННЯСЛОВА-ПОДАРУНКИ ЩОТИЖНЯАПЛОДИСМЕНТИ. НАШІПТУВАННЯ.r

Номер слайду 12

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. Комунікативна діяльність

Номер слайду 13

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. ШЛЯХИ РОЗВИТКУ ГУМАННОСТІ ДИТИНИ

Номер слайду 14

ШЛЯХИ РОЗВИТКУ ГУМАННОСТІ ДИТИНИ

Номер слайду 15

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. УСПІХ У НАВЧАННІ-ЗАВТРАШНІЙ УСПІХ У ЖИТТІ!

Номер слайду 16

І віртуальна науково-практична конференція «Талант та елітарність»Чернівці – 2018 рік. ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
12 лютого 2018
Переглядів
1957
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку