Презентаці "Програма для малюків з англ мови (3-6 років)"

Про матеріал
Авторська програма,яка має три рівні,концепцію та завдання на кожному з рівнів. Рекомендована до використання у дошкільних освітніх закладах, дитячих центрах та приватних закладах. Повну програму та календарне планування можете замовити особисто.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

English Lego авторська програма для освітніх дошкільних закладів та дитячих центрів Укладач: Кравцова Анна Миколаївна

Номер слайду 2

Програма “English Lego” ( для вивчення англійської мови в дитячому закладі (3 роки навчання) Пояснювальна записка Іноземна мова,наразі, є одним з провідних предметів для вивчення та оволодіння нею. Відкриті кордони надають безмежні можливості, а знання про ранній розвиток ще більше підштовхує сучасних батьків до всебічного розвитку малюка. Мета мовної програми - практичне застосування та оволодіння мовленням на простому побутовому рівні. Дана програма має декілька рівнів. Кожень рівень має свою концепцію,виходячи з назви,мети та особливостей рівня.

Номер слайду 3

1 рівень- «Бембі» вік 3-4 роки (11-12 місяців)

Номер слайду 4

Концепція«Починаємо будувати світ іноземною й бачити себе в ньому.»Особливості рівня: Розуміння англійської мови вчителя й повторення простих слів. Залучення малюка в процес спілкування й стимулювання його використовувати англійську мову для вираження своїх бажань і потреб. Включає ігри й творчість, розвиває дрібну моторику. Вивчення простих пісень,віршів. Подання граматики- імпліцитно. Розігрування авторської казки,рівня Super Simple

Номер слайду 5

2 рівень- «В пошуках Немо» 4-5 років (11-12 місяців)

Номер слайду 6

Концепція«Пізнаємо світ разом.» Особливості рівня: Будування занять-блоків за відомими повнометражними мультфільмами : «В пошуках Немо», «Мадагаскар», « Корпорація Монстрів», « Сезон полювання», « Книга джунглів», «Острів собак», «Суперсімейка», «Заяча школа», « Панда Кунг Фу». Використання простих речень для вираження своїх бажань і думок. Збільшення словникового запасу за допомогою різноманітних навчальних матеріалів і ігор. Читання додається згідно з віком і рівнем,за методом Домана. Знайомство із традиційним дитячими англійським фольклором. Розігрування авторської казки,рівня Simple, з включенням дитячого фольклору.

Номер слайду 7

3 рівень- Турбо 5-6 років (8-9 місяців)

Номер слайду 8

Концепція«Курс на мовлення» Особливості рівня: Застосування принципів та методів інтенсивного навчання. Підтримання простих розмов . Розуміння коротких історій англійською мовою. Читання і написання додаються згідно з віком і рівнем. Ознайомлення з казками англійською мовою. Розігрування казки з автентичного дитячого фольклору.

Номер слайду 9

Для замовлення повної програми та календарного планування-зверайтеся особисто.

pptx
Додано
29 травня 2020
Переглядів
671
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку