Презентація - звіт "Всеукраїнська акція "Бережи первоцвіт""

Про матеріал
Спонукати учнів берегти перші весняні квіти і привернути увагу жителів нашого міста до знищення цих рослин, розширювати знання дітей про рослини, занесені до Червоної Книги України , формувати правила поведінки в природі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Всеукраїнська екологічна акція «Первоцвіт»Комунальний заклад освіти «Середня загальноосвітня школа №63» Дніпровської міської ради

Номер слайду 2

В цій збірці представлено роботу школи, яка була проведена під час акції «Збережемо первоцвіти». Представлено розробки позакласних заходів, роботи переможців конкурсу творів про первоцвіти, листівки – звернення до жителів масиву. Автор пропонує дану роботу для вчителів та учнів середніх загальноосвітніх шкіл, які небайдужі до справи охорони природи.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Акція «Первоцвіти — 2019» в КЗО СЗШ №63 пройшла активно і творчо. До неї залучилися майже всі школярі та вихованці закладу. В школі був був організований ряд заходів, а саме:

Номер слайду 5

Конкурси малюнків і плакатів «Первоцвіти України», «Залишимо первоцвіти природі», «Синю квіточку весняну я не буду рвати, фарби, олівці дістану й буду малювати», «Збережи саме їх!»

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Конкурс «Гарний букет із підручного матеріалу», в ході проведення якого учні виготовили цікаві роботи з паперу, тканини, бісеру, глини, макаронних виробів тощо, та роздали їх жителям мікрорайону

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Інформування жителів мікрорайону про первоцвіти

Номер слайду 12

Створення проектів «Первоцвіти нашої місцевості», «Збережемо первоцвіти України», «Весняні квіти у поезії», «Не зривай первоцвітів».

Номер слайду 13

Були проведені класні години, години спілкування, бесіди «Законодавство України про використання й охорону природних ресурсів», «Які трав’янисті рослини першими зацвітають навесні», «Квіти у легендах, поезії та музиці»

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Учні початкової школи провели загальношкільний театралізований виховний захід «Збережемо первоцвіти – красу весни»

Номер слайду 20

Номер слайду 21

В школі був оформлений ілюстрований інформаційний стенд-каталог «Первоцвіти рідного краю»

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

pptx
Додано
24 квітня 2019
Переглядів
2403
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку