Презентація "8 способів креативної подачі страв"

Про матеріал
Більшість кулінарів прагнуть не тільки приготувати смачну страву, але й красиво її подати. Якщо вам не все одно, що лежить на вашій тарілці (а вам напевно не все одно), дана презентація про сучасні способи презентації страв буде для вас цікавою та корисною одночасно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

8 способів креативної подачі страв. Виконала майстер виробничого навчання БЕГК БДПУТетяна СОЛОМИКІНАrrrrr

Номер слайду 2

1. Симетрична композиція

Номер слайду 3

2. Асиметрична композиція

Номер слайду 4

3. Ритмічна композиція

Номер слайду 5

4. Нахилена композиція

Номер слайду 6

5. Масштабна композиціяstyle.font. Weight

Номер слайду 7

6. Трикутна або пірамідальна композиціяr

Номер слайду 8

7. Квадратна композиція

Номер слайду 9

8. Лінійна або кільцева композиціяstyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.font. Weight

Номер слайду 10

Основні базові форми презентації: Симетрична композиція. Являє собою взаємну та пропорційну рівновагу між частинами страви з балансом ваги різних компонентів. Рівність ваги двох частин страви як два крила метелика. Передає відчуття порядку і гармонії. Асиметрична композиція. Поділяємо композицію на дві асиметричні частини, одна частина з більшою масою ніж інша. Передає більше динамізму і життєвості. Ритмічна композиція. Повторення основних елементів з чергуванням менш важливих. Має динамічний і стимулюючий ефект і привертає увагу. Похила композиція. Поперечні лінії спрямовані до персони. Створюють тривимірний просторовий динамічний ефект. Масштабна композиція. Повторювані елементи різних розмірів в пропорційній формі. style.colorfillcolorfill.typefill.on

Номер слайду 11

Далі, можна на основі цих основних композицій скласти наступні. Трикутна або пірамідальна композиція. "Граючи" з висотою створюємо піраміду, або формуємо трикутник на площині. Квадратна композиція. Як вертикальна так і горизонтальна. Створюємо композицію на основі симетричних квадратів чи прямокутників. Лінійна або кільцева композиція. Елементи круглої або овальної форми розташовуються відносно центральної точки. 

pptx
Додано
14 квітня 2020
Переглядів
1626
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку