Тестові завдання на уроках виробничого навчання з теми «Страви з овочів»

Про матеріал
Тестові завдання для поточного контролю теоретичних знань учнів на уроках виробничого навчання з теми « Страви з овочів»
Перегляд файлу

Страви із овочів

  1. Які овочі при варінні не солять:

а) картоплю,

б) моркву,

в) капусту.

  1. Картопля смажена пай усмажується на:

а) 40 %, б) 50 %, в) 60 %.

  1. Картопля смажена фрі усмажується на:

а) 50 %, б) 60 %, в) 40 %.

  1. Для збереження пігменту бетоніну під час теплової обробки додають:

а) жир,

б) цукор,

в) оцет.

  1. Перед смаженням кабачків їх панірують в:

а)борошні,

 б)

сухарях,

в) льєзоні і сухарях.

6. В картопляну масу входять: а) яйця,

          б) вершкове масло,

          в) молоко.

7.  Перед протиранням картопля повинна мати температуру:

а) 80 °С ,

б) 60 °С,

в) 40 °С.

  1. У картопляне пюре додають молоко:

а) гаряче,

б) тепле,

в) різниці немає.

  1. Цибуля фрі панірується у:

а) борошні,

б) сухарях,

в) не панірують.

  1. Картопляне пюре при гарнірі краще подати до страв:

а) відварної риби,

б) смаженого м’яса,

в) тушкованої птиці.

  1. Тушковану капусту, як гарнір, краще подати до страв:

а) із смаженої свинини,

б) із відварної яловичини,

в) із відварної риби.

  1. Овочі в молочному соусі краще подати до страв із:

а) баранини,

б) свинини,

в) риби.

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
3.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
3.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Власенко Сергей
    Що таке пігмент бетонін?
    Загальна:
    3.7
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    4.0
docx
Додано
14 квітня 2020
Переглядів
746
Оцінка розробки
3.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку