Страви із овочів
а) картоплю,
б) моркву,
в) капусту.
а) 40 %, б) 50 %, в) 60 %.
а) 50 %, б) 60 %, в) 40 %.
а) жир,
б) цукор,
в) оцет.
а)борошні,
б)
сухарях,
в) льєзоні і сухарях.
6. В картопляну масу входять: а) яйця,
б) вершкове масло,
в) молоко.
7. Перед протиранням картопля повинна мати температуру:
а) 80 °С ,
б) 60 °С,
в) 40 °С.
а) гаряче,
б) тепле,
в) різниці немає.
а) борошні,
б) сухарях,
в) не панірують.
а) відварної риби,
б) смаженого м’яса,
в) тушкованої птиці.
а) із смаженої свинини,
б) із відварної яловичини,
в) із відварної риби.
а) баранини,
б) свинини,
в) риби.