Презентація "Aбетка пішохода"

Про матеріал

Формувати навички безпечної поведінки на дорозі, повторити сигнали світлофора та дорожні знаки.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Почався навчальний рік. Учні пішли до школи. До школи помандрували і учні Лісової школи. Зайчик Вухань та їжачок Колючка

Номер слайду 2

Вийшли з автобуса наші герої і тут перша перепона. На дорозі їхало дуже багато машин. Як перейти вулицю, щоб дістатися до школи?

Номер слайду 3

Але тут на допомогу прийшов СВІТЛОФОРЛюбий друже, пам”ятай!Дорогу не перебігай!Вмить авто не зупинити,Можна лиха наробити.

Номер слайду 4

Світлофор має свою історію. Йому майже 300 років. Почав він свій трудовий шлях на залізниці. Але кольори у світлофора тоді змінювала людина, яка стояла поруч. Червоний колір – зупинись!Жовтий – приготуйсь!Зелений – рухайся !

Номер слайду 5

Світлофори існують і для пішоходів

Номер слайду 6

Номер слайду 7

А якщо світлофор не працює?Що робити?

Номер слайду 8

Руханка

Номер слайду 9

Далі Вухань і Колючка пішли, подякувавши СВІТЛОФОРОВІ. Але знову перейти потрібно дорогу, а Триокого друга немає. Що робити?Вони побачили дітей, які рухалися По розмітці на дорозі. Що це?

Номер слайду 10

І далі по тротуару Вухань та Колючка дійшли до школи,де вже їх чекала тітонька Сова, що саме розповідала про Правила дорожнього руху

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Гра « ТАК чи НІ»- НІ-ТАК1. Світлофору 3 роки 2. Світлофор має 3 кольори3. Для пішоходів у світлофора теж 3 кольори.4. Пішоходи ходять по тротуарах 5. Переходити вулицю потрібно по « Зебрі»6. Червоний колір світлофора сповіщає – ЙДИ!7. Зелений – означає « СТІЙ»8. Жовтий – « Приготуйсь!»

Номер слайду 13

РЕФЛЕКСІЯ

pptx
Додано
19 листопада 2022
Переглядів
289
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку