Презентація "Алгоритми в нашому житті"

Про матеріал

Ознайомити учнів із використанням алгоритмів в нашому житті і закріпимо поняття «алгоритм», навчитися виконувати алгоритми, складені для учнів, як для виконавців, удосконалювати уміння, працювати з мишею; формування інформаційно – комунікаційну компетентність, розвивати мислення, увагу, спостережливість, пам'ять, самостійність учнів, вихонувати інтерес вивчення курсу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку: «Алгоритми в нашому житті”

Номер слайду 2

Гра «Арифметичний фокус» Загадайте будь-яке число до 10 до нього додайте 3, від результату відніміть 1, до результату додайте 2, до результату додайте 1, до результату додайте 2, від результату відніміть задумане число.

Номер слайду 3

Відгадай шараду Спочатку дві букви від імені Алла За ними “гора” другий склад заховала Тепер нам перша частина відома І друга частина нам теж дуже знайома У “ритмі” відскочила літера “І” Скоріше зєднайте частинки оті.

Номер слайду 4

Друзі говорять по телефоні. Виберіть правильну послідовність алгоритму. 1. Підняти трубку телефону. 2. Наберіть номер. 3. Поговоріть з другом. 4. Покласти трубку.

Номер слайду 5

Алгоритм саджання дерева Алгоритм чищення зубів

Номер слайду 6

Алгоритм приготування чаю. Вибрати правильну відповідь: Налити окропу в чашку Візьми чашку Нагрій води в чайнику Вимий підлогу Візьми з холодильника лід Візьми чайну ложку Налий холодної води Поклади пакет чаю у чашку Поклади одну чайну ложку цукру

Номер слайду 7

Скласти алгоритм вимкнення комп’ютера

Номер слайду 8

Сфери використання В школі під час розвязування задач Прийом ліків Приготування їжі Дотримання правил Дорожнього руху Праця Режим дня Дозвілля Навчання Алгоритм

Номер слайду 9

Дякую за увагу.

ppt
Додано
14 грудня 2018
Переглядів
1575
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку