Презентація "Алкоголізм"

Про матеріал
Хибна думка про те, що вживання алкоголю не викликає залежності,та веселить людину… насправді це не так, алкоголь зовсім не заспокоює, а лише на деякий час покращує настрій Людина думає: я лишень раз спробую, і більше не захочу, - але виходить зовсім інакше!!!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Алкоголізм Ти знаєш до чого призводить вживання алкоголю? Наша команда хоче тобі розказати про це!

Номер слайду 2

Нас зацікавило, скільки людей в Україні вживають алкоголь. Ми провели опитування і визначили:

Номер слайду 3

Ми хочемо показати вам про наслідки вживання алкоголю.

Номер слайду 4

Боротьба з алкоголем Для алкоголезалежних створені спеціальні лікарні.Для них створені спеціальні умови: -анонімне лікування;

Номер слайду 5

Ми визначили причини вживання алкоголю: 1. Вплив оточуючих людей… - коли людина знаходиться серед людей, які вживають алкоголь, вона також хоче попробувати, що це таке… - інші люди також спонукають до того, щоб спробувати ЦЕ!

Номер слайду 6

2. Хибна думка про те, що вживання алкоголю не викликає залежності,та веселить людину… насправді це не так, алкоголь зовсім не заспокоює, а лише на деякий час покращує настрій Людина думає: я лишень раз спробую, і більше не захочу, - але виходить зовсім інакше!!!

Номер слайду 7

Кровоносна система і алкоголь Після кожної порції алкоголю, судини звужуються, це призводить до посилення артеріального тиску, а це призводить до виснаження серця!!!

Номер слайду 8

Висновок Отже ми провели ряд досліджень і подали вам максимум інформації щоб відвернути вас від вживання алкоголю. Плосконос Ірина

ppt
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
12 листопада 2020
Переглядів
446
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку