Презентація "Батьківські збори "

Про матеріал
Під час інтегрованих годин спілкування та батьківських зборів батьки знайомляться із можливими конфліктами між дітьми й батьками. Виявляється позитивний досвід сімейного виховання. Формується принцип взаємодії дорослих і дітей. Визначається разом із батьками їх задачі та головні пріоритети у вихованні. Аналізуються типи спілкування в родині, стилі родинного виховання, а також те, якою може бути любов до дитини. Визначається, до якої субкультури відноситься їх дитина. Є можливість показати батькам значення спільних ігор для розвитку дитини . Батьки вивчають під час зборів ігри на розвиток уваги, особистісних якостей дитини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Матеріали, які допоможут перетворити батьківські збори на збори батьків та дытей дітей.

Номер слайду 2

„СКРИНЬКА ЗАПИТАНЬ” 

Номер слайду 3

„РОЗПОВІДЬ ЗА КАРТИНОЮ» 

Номер слайду 4

„ЧАРІВНИЙ КЛУБОЧОК” 

Номер слайду 5

„ХОЧУ-БОЮСЯ» {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A} .,Я хочу, щоб моя дитина…»„Я боюся, щоб моя дитина не…»

Номер слайду 6

Година спілкування у 3 класі. «Небезпечні та безпечні ситуації»Завдання1. Показати, які небезпеки підстерігають дітей в повсякденному житті.2. Обговорити з ними небезпечні і безпечні ситуації.3. Навчити швидко орієнтуватися в ситуаціях і приймати раціональні рішення.

Номер слайду 7

- Що відбувається, якщо порушуються правила?

Номер слайду 8

Формула безпеки. 1. Зупинися!2. Подумай! (Знайди позитивні і негативні сторони.)3. Вибери.4. Похвали себе.

Номер слайду 9

Робота в групах1. До тебе підійшов незнайомець і запропонував прокотитися на машині.2. Друзі звуть пограти на пустирі, а мама суворо забороняла тобі це робити.3. Ты дуже поспішаєш. А тобі потрібно перейти дорогу. Але поблизу немає пішохідного переходу.)

Номер слайду 10

Поради батьків. Дорожні пастки. Машина що стоїть;Прихована небезпека;Світлофор;«Пустельна» вулиця;Осьова лінія.

Номер слайду 11

Абетка безпеки. А - автомобіль - це небезпечно. Б - будь напоготові.- Завжди пам'ятай свою адресу і номер телефону. Р - голосно кричи, якщо потрібна допомога. Д - поділися усіма страхами і підозрами з батьками. Ж - скаржся батькам, якщо хто-то робить тобі боляче.3 - дзвони додому, якщо збираєшся затриматися.І - грай тільки в безпечних місцях. К - красти недобре!Л - лазять по деревах і парканах тільки дурні. М - мама повинна знати все!Н - нікуди не йди з незнайомими людьми. Про - відкривай двері тільки добре знайомим людям. П - пустирі та будівництва - не місце для гри. Р - розпитуй про все, що здається тобі дивним. З - дотримуйся законів. Т - темрява - друг злочинців, а не молоді. У - укус тварини небезпечний. Ф - формула безпеки - твій надійний друг. X - хлопавки, петарди небезпечні. Ц - ланцюжок на двері - твій друг. Ч - часто водойми підступні. Ш - шосе: будь уважний. Е - електроприлади не залишай без нагляду. Ю - юний друже, пам'ятай правила!Я - я вірю в тебе.

pptx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
4389
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку