Презентація "Безпека в Інтернеті"

Про матеріал
Презентація, створена з метою підвищення комп"ютерної грамотності та безпечної поведінки в Інтернеті учнів початкових класів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІВиконала :практичний психолог. Франчук О.І.

Номер слайду 2

ІНТЕРНЕТ – ЗАГРОЗИУ світі відзначають День безпечного Інтернету 7 лютого. За результатами опитуванння компанії Майкрософт лише кожен 10 – й українець знає про інтернет-загрози і розуміє , як себе захистити. Тому у 90%українських інтернет-користувачів легко виманити пароль від електронної пошти або навіть пін-код кредитної картки. При цьому на особливу небезпеку наражаються діти і підлітки. r

Номер слайду 3

Інтернет – це можливість

Номер слайду 4

Контингент користувачів інтернету. За результатами соцопитування переважна більшість ( 96 %) українських дітей та підлітків у віці від 10 до 17 років користуються Інтернетом. Більшість часу вони проводять не з метою розвитку або пізнання, а в соціальних мережах ( споглядання і порівняння себе з іншими та спілкування).

Номер слайду 5

За результатами соцопитування:51% підлітків розмістили особисті фото в соцмережах;36% вказали свою домашню адресу;46% вказали номер свого мобільного телефону;60% 15-річних дітей прийняли запрошення від віртуального незнайомця

Номер слайду 6

ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО Інтернету. Не розповідати чужим людям особисту конфіденційну інформацію;Користуватися антивірусами;В жодному випадку не залишати номери телефонів своїх і близьких, номери кредиток;Не скачувати непотрібні матеріали ( попадають віруси,які дають можливість зловмисникам проникнути на цей компютер );Бути обережними з незнайомцями.

Номер слайду 7

СТАТИСТИКАЗа останніми соціологічними дослідженнями, молодь в Україні все більш обачна та обережна в Інтернеті, ніж старше покоління;Більшість підлітків не використовує один і той самий пароль для доступів до різних сторінок, сайтів та соціальних мереж.

Номер слайду 8

ВИСНОВОККОРИСТУЙТЕСЬ ІНТЕРНЕТОМ, ДОТРИМУЮЧИСЬ ПРОСТИХ ПРАВИЛ ОБАЧНОСТІ ТА БУДЬТЕ У БЕЗПЕЦІ !!!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
3 грудня 2023
Переглядів
339
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку