Презентація "Бізнес - план"

Про матеріал

•проект з відкриття спортивного бару на 70 посадочних місць в місті Чернігів з населенням понад 300 тис. чоловік. Робота закладу •націлена на створення комфортного місця зустрічей для городян і перегляду спортивних матчів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Розділ 1.Резюме проекту ………………………….3 Розділ 2. Опис галузі та компанії ………………4 Розділ 3. Опис послуг ………………………………..5 Розділ 4. План маркетингу …………………………7 Розділ 5. Виробничий план ……………………….9 Розділ 6. Організаційний план ………………….11 Розділ 7.Фінансовий план………………………….13 Розділ 8.Оцінка ефективності проекту ……..14 Розділ 9.Оцінка ризиків …………………………….15 Висновок ……………………………………………………17 Зміст

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Вид підприємства Назва підприємства Вид діяльності Адреса підприємства Керівник підприємства Головний бухгалтер Підприємство громадського харчування ФОП «3-й Тайм» (спорт - бар «3-й Тайм») Надання послуг з громадського харчування м. Чернігів, просп. Миру, 3 Григорович Вадим Вікторович Дудич Андрій Васильович

Номер слайду 5

Номер слайду 6

доступна якісна кухня, в основі якої лежатимуть німецькі другі страви, а також інші популярні страви інших кухонь. Спортивні матчі транслюватимуться у вечірній час на декількох плазмових панелях.

Номер слайду 7

№ Найменування Опис Вартість, грн. Перші страви 1 Перша страва Борщ, бульон, окрошка, суп, и проч. 95-210 Другі страви1 2 Друга страва Німецькім'ясні страви, роли, піца, гамбургери та ін. 69-250 Салати 3 Салати Грецький, свіжі овочі, Олів'є, Цезар та ін. 33-72 Закуски 4 Закуски Закуски до пива 18-63 Десерти 5  Десерти Млинці, морозиво, чізкейк, штрудель і ін. 14-63 Алкогольні напої 6 Алкогольні напої Пиво світле, пиво темне, вино, горілка, віскі, медовуха, алкогольнікоктейлі та ін. 18-188 Безалкогольні напої 7 Охолоджені напої Сік в асортименті, морс, газованінапої та ін. 13-38 8 Гарячі напої Чай, кава, капучіно ін. 13-43 Таблица 1. Прейскурант спортивного бару меню

Номер слайду 8

Відкриттю спорт-бару буде приурочено до одного з великих спортивних змагань, фіналу Ліги Чемпіонів,яке пройде в місті Києві 26 травня 2018 р. В основний період роботи обсяг маркетингового бюджету буде включати змінну частину, яка буде залежати від потоку клієнтів і сезону, і постійну частину. В останню будуть включені витрати на регулярну друк плакатів і постерів, які анонсують спортивні трансляції. Щомісячні витрати на ці цілі складуть близько 15 тис. грн. В змінні будуть включені додаткові види реклами, повідомляють про проведені заходи, акції, сезонні знижки та інші.

Номер слайду 9

Частина витрат на рекламу планується покрити за рахунок надання рекламних майданчиків іншим рекламодавцям. Зокрема, в перервах між трансляціями на плазмових екранах можливо транслювання рекламних відеороликів.

Номер слайду 10

Діагональ основного екрану складе 85 дюймів і буде розташована на центральній стіні. Також телевізори меншого розміру будуть встановлені близько столиків, розташованих на віддаленні. Діагональ основного екрану складе 85 дюймів і буде розташована на центральній стіні. Також телевізори меншого розміру будуть встановлені близько столиків, розташованих на віддаленні.

Номер слайду 11

Таблица 2. Затрати на обладнання та меблі № Назва Ціна, грн. Кіл, шт. Вартість, грн. 1 LCD телевизор 17 000 6 102 000 2 LCD телевизор (диаг. 85 дюймов) 310 000 1 310 000 3 Акустична система 150 000 1 150 000 4 Мебель (столи, стільці, барна стійка, вітрини) 200 000 1 200 000 5 Касове обладнання, безгрошовий термінал 35 000 1 35 000 6 Обладнання для кухни (розділочні столи, плити, витяжки) 850 000 1 850 000 7 Посуда, інвентар 20 000 1 20 000 8 Предмети декора (текстиль, атрибутика і ін.) 30 000 1 30 000 9 Інше 20 000 1 20 000 Всього:

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Таблица 3. Штатний розпис і фонд оплати праці № Посада Кількість, чол. ФОП, грн. 1 Управляючий 1 31 000 2 Бухгалтер 1 16 000 3 Старший офіціант 1 19 000 4 Офіціант 3 14 000 5 Посудомийник 2 12 000 6 Бармен 2 16 000 7 Шеф-повар 1 28 000 8 Повар 3 17 000 Всього: 243 000 Відрахування: 72 900 Всього з відрахуваннямт: 315 900

Номер слайду 15

Таблица 4. Інвестиційні затрати, грн № Статя затрат Сума, грн. Вкладення в нерухомість 1 Ремонт приміщення 800 000 Обладнення приміщення 2 Закупівля обладнення Нематериальні активи 5 Стартовар екламна кампанія 135 000 6 Ліцензія на роздрібну торгівлю алкоголем 65 000 Оборотні кошти 7 Оборотні кошти 300 000 Разом: Фінансовий план складений на п’ятирічний період та враховує всі доходи і витрати проекту. Під доходами розуміється виручка від операційної діяльності. Інші доходи проектом не передбачені.

Номер слайду 16

Таблица 5. Показники ефективності проекту № Показник Значення 1 Ставка дисконтування, % 17 2 Чиста теперішня вартість (NPV),грн. 3 Чистий прибуток проекта,грн. 77 000 – 340 000 4 Рентабельність продажів, % 7,32 5 Термін окупності (PP), міс. 25 6 Дисконтованийтермін окупності (DPP), міс. 29 7 Індексприбутковості (PI)% 1,75 Оцінка ефективності та інвестиційної привабливості проекту заснована на детальному аналізі фінансового плану, грошових потоків, а також простих та інтегральних показників ефективності (табл.1).

Номер слайду 17

Таблиця 6. Оцінка ризиків проекту і заходи щодо запобігання їх настання або їх наслідків № Ризик Ймовірність настання Ступінь важкості наслідків Заходи по забіганню 1 Нестабільний попит / низька рентабельність низька середня Розташування в густонаселеній частині міста, в прохідному місці, маркетингове просування 2 Формування негативної репутації низька середня Контроль за якістю закуповуваних продуктів, забезпечення правил поведінки відвідувачів 3 Різке зниження купівельної спроможності населення середня средняя Скорочення витрат, перегляд цін 4 Поява нових спорт-барів, посилення конкуренції середня середня Розвиток програм лояльності клієнтів, розширення меню, підвищення якості обслуговування, використання конкурентних переваг 5 Підвищення орендної плати низька середня Укладення договору оренди з фіксованим платежем в гривнях 6 Тимчасові витрати в зв'язку з отриманням алкогольної ліцензії середня середня Користування послугами юристів

Номер слайду 18

Номер слайду 19

ppt
Пов’язані теми
Економіка, 11 клас, Планування
Додано
21 травня 2018
Переглядів
3286
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку