Презентація "Бізнес-план"

Про матеріал

Ми живемо в економічно розвинутій державі , яка підтримує і розвиває малий і великий бізнес. Отже кожна людина має можливість відкрити свою справу. Завдання вчителя економіки навчити дитину повірити у свої можливості ,не боятися робити помилки, уміти представити свої плани так щоб у них всі повірили. Тема уроку :Бізнес- план підприємця дає такі можливості. Учні працють у парах. Тему і вимоги вчитель дає на уроці. Учні протягом тижня працюють , а потім захищають на слідуючому уроці. Захист відбуваєть у присутності всіх учнів. Оцінка виставляється на тендерних умовах. За найбільш реальний і найкраще представлений проект 12 балів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Бізнес-план «Дитячий майданчик в школі»Виконали учениці 11-Г класу. Мельник Каріна та Янкова Анастасія

Номер слайду 2

Зміст1.Інформація про власників.2. Підприємство, продукт та послуги.3. Ринок, опис конкурентів.4. Реклама і просування.5. Приміщення та обладнання.6. Організація підприємства.7. Ціна, фінанси.8. Розширення.

Номер слайду 3

Власники компанії «ELIT»Янкова Анастасія Сергіївна- Директор закордонних справ. Закінчила КНЛУ з відзнакою. Маю досвід роботи закордоном. Допомагаю тваринним притулкам та реставрую їх. Мельник Каріна Олександрівна-Фінансовий директор. Закінчила КНЕУ з червоним дипломом Маю досвід роботи закордоном. У вільний від роботи час допомагаю дітям сиротам

Номер слайду 4

Проект Дитячий майданчик «МРІЯ»Ми маємо територію 35х35 Засаджену травою та деревами. Всі наші продукти виготовлені з природних матеріалів, які не шкодитимуть дітям та навколишньому середовищу. Гірки виконані з високоякісних матеріалів стійких до вицвітання під впливом сонячних променів. Превага наших пісочниць в тому, що вони криті. Це забезпечить чистоту піску і його сухість. Гойдалки не мають гострих кутів і мають дуже зручні сидіння з підлокітниками. Багатофункціональний дитячий комплекс складається з вежі, двох платформ, рукоходу, турніку, брусів, шведської стінки і пластикової гірки.

Номер слайду 5

До. Після

Номер слайду 6

Ринок. Роботи наших конкурентів підприємства «ВЕЖА»Якщо зрівнювати з нашими матеріалами, то відразу видно різницю. Матеріал дешевий, а ціни високі. Якість не з найкращих.

Номер слайду 7

Реклама. Компанія «ELIT»Німеччина, м. Берлін, вул. Гете 45а0 800 342 549 Власне виробництво. Обладнання для дитячих майданчиків. Спортивне обладнання. Лавки. Сміттєві баки. Перголи для сміттєвих контейнерів. Металева та дерев'яна огорожа. Навіси для дитячих садків. Скеледром. Маємо налагодженні зв’язки з іноземними компаніями. Турбуємося за безпеку дітей. Ми виробляємо дитяче та спортивне обладнання.

Номер слайду 8

Приміщення і обладнання. Ми співпрацюємо з компанією «INTEX», яка надала нам всі потрібні обладнання для виготовлення всіх об’єктів. Приклади наших якісних обладнань, якими ми користуємось багато років.

Номер слайду 9

Організація компаніїМи маємо два головних офіси в Берліні та філіальну мережу по всій Німеччині. В нас працюють більше ніж 5000 працівників. Ми відносимося до них з повагою та турботою. Ми допомагаємо своїм працівникам підвищити кваліфікацію.

Номер слайду 10

Фінанси. Ми залучилися підтримкою держави, яка погодилася надати нам допомогу для будування майданчику «МРІЯ». Надали нам сертифікат на суму 250 000 грн. для школи. Тим самим позбавили нас необхідності брати кредит в банку з невигідним для нас відсотком. Загальна сума комплексу «МРІЯ» 275 000 грн.

Номер слайду 11

Плани на майбутнєМи плануємо відкрити філіали по всій Європі та за її межами по можливості. Також в планах налагодити більше зв’язків закордоном, щоб мати партнерів по всьому світі. Обираючи нас ви ніколи не зробите помилку в своєму житті і забезпечите своїм дітям комфорт та турботу!

pptx
До підручника
Економіка (рівень стандарту, академічний рівень) 11 клас (Радіонова І. Ф., Радченко В. В.)
Додано
2 квітня 2018
Переглядів
6857
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку