Презентація з економіки - "Бізнес-план"
Економіка в школі. Предмет необхідний для розвитку майбутніх громадян України. Учні на уроці вдосконалюють свої знання. Вчаться застосовувати їх. Складаючи самостійно свій бізнес-план максимально приближений до його реалізації. Головне завдання у локанічності і чіткості. Артистичність відіграє важливу роль. Презентація про бізнес-план допоможе учням впоратися із завданням швидко та легко!
Нестеренко Аліна Ігорівна. Посада: лікар-хірург. Вік: 27 років. Сімейний стан: одружена. Діти: є син. Від 50 000 грн. З/ПХОББІЗнання чинного законодавства України, що регламентує підприємницьку діяльність; нормативно-правові акти та документи з державного регулювання функціонування медичних закладів; задачі та функції структурних підрозділів, завдання та обов’язки працівників, їх права; Навики організації документів, що супроводжують техніку, препарати з Європи; Навики оформлювати історію хвороби пацієнтів;Навики прогресивних форм обслуговування споживачів; Уміння впроваджувати кращий вітчизняний та зарубіжний досвід з питань лікування та діагностики;Знання вимог до гігієни, основних якостей оцінювання роботи працівників, технологій;Знання основ економіки, нормування праці та її оплати; трудове законодавство; основ психології спілкування з пацієнтами; основи педагогіки;Уміння організації та ведення обліково-звітної та іншої встановленої документації; правила проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей; категорії і види стандартів, іншу нормативно-технічну документацію;Знання у користуванні всією новою технікою;Знання англійської та німецької мов, уміння застосовувати їх у спілкуванні; знання ділової англійської для оформлення документації щодо купівлі техніки з-за кордону. КОНТАКТИMega.nesterenko76@ukr.net0988714461 СОЦ. МЕРЕЖІМагістр. Лікувальна справа, 2012 Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, медичний факультет №1, кафедра хірургії №4 Медичні курси, 2012на базі Києво-Могилянської академії, м. Київ. Лікар-хірург. Районна лікарня, м. Христинівка. Вересень 2012 – вересень 2015 Причина звільнення: переведення в іншу лікарню. Лікар-хірург. Клініка «Борис», м. Київ. Грудень 2015 – по теперішній час12 ОСНОВНА ОСВІТАДОСВІД РОБОТИДОДАТКОВА ОСВІТА
Кілімніченко Валерія Андріївна. Посада: Керуючий рестораном (власник)Вік: 28 років. Сімейний стан: одружена. Діти: є син і дочка. Від 49 999 грн. З/ПХОББІЗнання чинного законодавства України, що регламентує підприємницьку діяльність; нормативно-правові акти та документи з державного регулювання функціонування закладів харчування; правила торговельного обслуговування споживачів; задачі та функції структурних підрозділів, завдання та обов’язки працівників, їх права; Навики організації товаропостачання та документів, що супроводжують товар; Навики складання різних меню та порядок оформлення ярликів цін (цінників) і прейскурантів на алкогольні напої та покупні товари; Уміння впроваджувати кращий вітчизняний та зарубіжний досвід з питань обслуговування споживачів та нових технологій виготовляння їжі; Знання вимог до оформлення залів, реклами, інформації для споживачів, методи оцінки ефективності використання площ та обладнання; Знання основ психології та етики в торгівлі; психологічні особливості в спілкуванні із споживачами; основи економіки, нормування праці та її оплати; трудове законодавство; Уміння організації та ведення обліково-звітної та іншої встановленої документації; правила проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей; категорії і види стандартів, іншу нормативно-технічну документацію щодо сертифікації якості продовольчої сировини, напівфабрикатів та готової продукції;КОНТАКТИVkilmnichenko@mail.ru0671586062 СОЦ. МЕРЕЖІМагістр. Готельно-ресторанна справа, 2009 Національний університет харчових технологій, факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Курси рестораторів, 2016«Академія успіху», м. Київ. Менеджмент ресторанного бІзнесу, 2015 навчальний центр «Гармонія" Адміністратор ресторану«Чорне порося»Вересень 2009 - гдудень 2016 Причина звільнення: переведення в інший ресторан мережі «Козирна карта»Головний адміністратор ресторану«Козачок»Січень 2016 – по теперішній час12 ОСНОВНА ОСВІТАДОСВІД РАБОТИДОДАТКОВА ОСВІТА
Резюме проекту. Готовий бізнес-план їдальні буде включати розрахунок проекту закладу, розрахованого на відвідувачів середнього класу. Приміщення буде орендованим у Христинівській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №1 ім. О. Є. Корнійчука, ставка буде зроблена на хорошу кухню, якісне обслуговування та помірні ціни. Термін окупності проекту складе 4-5 років.
Фінанси. Первинні витрати:оформлення всіх дозвільних документів – 75 000 грн.;ремонт приміщення, встановлення систем кондиціонування та вентиляції – 300 000 грн.;купівля обладнання – 375 000 грн.;купівля меблів та предметів інтер’єру – 250 000 грн.;Разом розмір початкових інвестицій становитиме 1 000 000 грн.. Щомісячні витрати:оренда приміщення – 6 000 грн.;оплата персоналу – 50 000 грн.;експлуатаційні витрати – 10 000 грн.;витрати на просування – 8 000 грн.;Разом щомісячні витрати становитимуть 74 000 грн.. Середня рентабельність запланована в розмірі 30%. Термін окупності ресторану складе 4-5 років.