Презентація "Чому голуби прилетіли до Олега"

Про матеріал

Презентація "Чому голуби прилетіли до Олега" є допоміжним матеріалом вчителя до проведення уроку на відповідну тему. Діти мають моливість прочитати частини твору, відповідати на запитання, які розташованя після них.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чому голуби прилетіли до Олега. Мета: ознайомити учнів з дружнім видом сторітеллінгу. Підготувала вчитель початкових класів Спичка Наталія Василівна

Номер слайду 2

Чому голуби прилетіли до Олега І частина У маленькій сільській школі на високому стовпі серед подвір'я стоїть красивий дерев'яний будинок, з віконцями й дверима, немов справжній. Живуть у ньому голуби. Щодня діти приносять голубам корм: пшеницю, гречку, хліб. Годують голубів по черзі. Голуби їдять корм, але бояться наближатись до дітей. Чому ж бояться голуби?

Номер слайду 3

Номер слайду 4

ІІ частина В останній день навчання вчителька сказала, щоб влітку теж по черзі приходили діти до школи й годували голубів. Минуло літо. Настав перший день навчання. Кожен школяр набрав повну кишеню корму. Ось і шкільне подвір'я. Вчителька каже: “Розійдіться, діти, по подвір'ю, станьте поодинці. Хочу побачити, хто годував голубів улітку”. Діти розійшлися по подвір'ю. Кожен почав кликати: гуль-гуль і корм на землю сипати. Як ти вважаєш, що було далі?

Номер слайду 5

Номер слайду 6

ІІІ частина Знялися голуби зі свого будиночка і полетіли всі до Олега. Клюють близько-близько, один навіть на плече сів, другий на руку. А інших дітей голуби немовби й не бачили. Василь Сухомлинський. Чому голуби прилетіли тільки до Олега?

Номер слайду 7

Перегляд оповідання в ютубі https://youtu.be/zmor. Xv. UGBUI

Номер слайду 8

Список використаної літературиhttps://youtu.be/zmor. Xv. UGBUIКазки В. О. Сухомлинськогоhttps://www.google.com.ua/search?q=голуби&client=opera&hs=z. Wq&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ah. UKEwiax_Xv8_f. WAh. VKMJo. KHf. BLCws. Q_AUICig. B&biw=1366&bih=629

Завантаження...
pptx
Додано
27 березня 2018
Переглядів
1541
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку